Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Inköpare sökes till marknadsledande Axis Communications i Lund!

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du utbildning och erfarenhet av att arbeta som inköpare? Söker du en ny utmaning i karriären och vill arbeta på ett stort och marknadsledande företag som Axis? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Axis Communications är innovatörer och marknadsledande inom nätverkskameror samt videoövervakning och har funnits på marknaden i över 30 år. Merparten av Axis försäljning utgörs av videoprodukter; nätverkskameror, video encoder, tillbehör och applikationer. Huvudkontoret är beläget i Lund men företaget verkar globalt via egna kontor och samarbetspartners. Axis befinner sig i en ständig tillväxtfas och präglas av värdeorden: Act as one, Think Big och Always open.

Som inköpare kommer du bli del av ett team bestående av 10 personer som ansvarar för att säkerställa rätt material- och komponenttillgänglighet för alla Axis produkter på anläggningar runt om i världen. I denna roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:
- Säkerställa rätt materialtillgänglighet för att möta kundernas efterfrågan i tid.
- Lägg och samordna beställningar
- Identifiera och agera på leveransavvikelser samt säkerställa att material levereras i tid
- Balansera och planera materialtillgänglighet
- Spåra och övervaka masterdata och KPI:er
- Driva förbättringsaktiviteter för såväl interna processer som leverantörsprestanda och samarbete
- Bidra till processutvecklingsprojekt inom företag

Tjänsten är på heltid med start i december 2024 och är ett tidsbegränsat uppdrag på 1 år. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på Axis kontor i Lund.

Detta söker vi:

- Du har en examen inom inköp, logistik eller annan relevant utbildning.
- Du har minst 2-3 års tidigare arbetserfarenheter i en roll som inköpare.
- Du har god systemvana och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, gärna IFS eller liknande.
- Mycket goda kunskaper i engelska samt svenska.
- Meriterande om du har erfarenhet från arbete i en internationell organisation.

Vi ser att du som söker är en driven, strukturerad samt organiserad person med sinne för detaljer. Du är målmedveten, har ett proaktivt arbetssätt samt är van vid att planera ditt eget arbete, ta egna initiativ samt ansvara för dess resultat. Utöver förmågan att arbeta självständigt har du även en god samarbetsförmåga och trivs i en mångkulturell miljö. Vidare är du även serviceinriktad och har en fingertoppskänsla som gör att du är duktig på att utveckla och upprätthålla goda relationer med leverantörer och andra intressenter.

Stämmer detta in på dig? Ansök då redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Inköpare, Supply Chain, Axis, Malmö

Sökord: Inköpare, Supply Chain, Axis, Malmö
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com