Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Systemförvaltare SharePoint

Sista ansökningsdag
12 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att ingå i kundens webbteam och arbeta tillsammans med projektledare, tjänsteägare och andra systemförvaltare. Uppdraget innebär att planera och förbereda för migrering från SharePoint 2016 till SharePoint SE (on-premise). Du kommer att vara delaktig i hela processen, från förberedelser till genomförande, och säkerställa att befintliga samarbetsportaler och tjänster förflyttas till den nya miljön på ett effektivt och säkert sätt. Rollen kan även innebära visst arbete med implementation av SharePoint Online (M365). Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Planering och genomförande av migrering från SharePoint 2016 till SharePoint SE.
  • Samarbete med projektledare och andra teammedlemmar för att säkerställa en smidig övergång.
  • Förberedelse och uppsättning av tekniska miljöer för migrering.
  • Dialog med verksamheten för att förstå och möta deras behov.
  • Stödja utvecklingen av samarbetsportaler och -tjänster, samt hantera integrationer.


Din profil
Vi söker dig som har:
  • Tidigare erfarenhet av migrering från SharePoint 2016/2019 till SharePoint SE.
  • Erfarenhet av SharePoint Online (M365).
  • God teknisk förståelse för SharePoint-plattformen, inklusive integrationer.
  • En förmåga att arbeta strukturerat och samarbeta med olika delar av organisationen.
  • Svenskt medborgarskap (krav).


Vi kan erbjuda dig
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans. Mer om oss:
Centric är ett IT-företag med ca 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Niklas Lindgren Niklas.Lindgren@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du en erfaren systemförvaltare med djup teknisk kompetens inom SharePoint? Gillar du att planera och genomföra komplexa migreringsprojekt och vill vara en del av ett team som arbetar nära verksamheten? Då kan detta uppdrag vara rätt för dig! Region Östergötland söker nu en systemförvaltare på nivå 3 (4 - 8år) för ett spännande och viktigt uppdrag med migrering från SharePoint 2016 till SharePoint Subscription Edition (SE). Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö och bidra till utvecklingen av samarbetsportaler och -tjänster.
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.