Hoppa till innehåll
KAMI logotyp

Produktionsledare till KAMI

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som Produktionsledare hos KAMI ansvarar du för att leda och optimera den dagliga produktionen av tak och tillhörande beslag samt säkerställer hög kvalitet till kunden. Du bygger och underhåller lager, detaljplanerar beslagstillverkning och driver förbättringsprojekt för att stödja framtida investeringar. Du har budgetansvar för tillverkning och packning och får regelbunden feedback för att främja din utveckling. För att lyckas i rollen arbetar du nära dina kollegor och ni samarbetar dagligen för att nå verksamhetens mål.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
- Kvalitetsansvar
- Lageruppbyggnad
- Detaljplanera beslagstillverkningen
- Arbeta med förbättringsprojekt, utveckling och styrning

Tjänsten som Produktionsledare är en rekrytering direkt till KAMI som genomförs av Adecco.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll som arbetsledare, lageransvarig eller produktionsledare. Vi tror att du har erfarenhet av daglig styrning och är van vid att arbeta efter samt tolka nyckeltal. Har du erfarenhet av Lean production ses det som meriterande. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du en lagspelare som är resultatorienterad och sätter höga mål samt jobbar hårt för att nå dem. Du planerar och organiserar arbetet på ett realistiskt sätt samt förutser problem och utvecklar alternativa planer. Du är även anpassningsbar och förhåller dig entusiastisk samt positiv i tuffa situationer. Vidare är du kommunikativ och förmedlar information på ett tydligt och enkelt sätt.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet av liknande roll
- Ett resultatorienterat arbetssätt
- Struktur och planering

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om KAMI
KAMI är en takplåttillverkare som grundades 1976 i Kalix. Sedan dess har vi med egenutvecklad pressteknik och hög miljöambition tillverkat hållbara och högkvalitativa takprofiler i världsklass. Genom vår världsunika produkt PLEGEL har vi positionerat oss på både den nationella och internationella marknaden. Det välrenommerade originalet från Kalix säljs idag genom återförsäljare i Norden och distributörer världen över.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg på 073 684 70 97 eller Marcus.Berg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

KAMI logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!