Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Extrajobba med Adecco!

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du nyfiken på att arbeta inom logistik eller produktion? Är du dessutom på jakt efter ett extrajobb? Nu söker vi på Adecco fler medarbetare för arbete vid behov!

Om tjänsten
I en behovsanställning hos oss behöver du ha intyg för en annan huvudsaklig sysselssättning, till exmepel studier eller annat deltidsjobb. I rollen arbetar du vid behov ute hos en eller flera av våra kunder. Våra kunder återfinns inom industri, administration, produktion, lager och logistik. Arbetsuppgifter varierar utifrån arbetsplats, du får mer specifik information under rekryteringsprocessens gång. Arbetet är alltid förlagt under dagtid och vardagar, vi kommer överens om schema.

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
Som person trivs du med att arbeta tillsammans med andra och du har därtill lätt för att samarbeta. Du är uppmärksam och tillmötesgående och anpassar dig till olika situationer och människor. Du hjälper till där det behövs och anstränger dig för att hitta lösningar på problem. Därtill är du noggrann och levererar god kvalitet i dina arbetsuppgifter. Vidare motiveras du av ett högt arbetstempo som präglas av effektivitet.

Erfarenhet av arbete inom lager, industri, logistik eller produktion är meriterande. Det är även en fördel om du har körkort och tillgång till bil då vissa arbetsplatser ligger utanför centrala Luleå, det är dock inget krav för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:
- Flexibilitet
- Servicekänsla
- Noggrannhet och effektivitet

Vi lägger stor vikt vid personlighet, urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Nordström via sofi.nordstrom@adecco.se.

Har du frågor angående registreringen var vänlig kontakta vår support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.