Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Servicetekniker - Kumla

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Din framtid

Som Servicetekniker kommer du att utföra service, felsökningar och reparationer av främst entreprenad- och lantbruksmaskiner i varierande storlek. Du kommer att jobba självständigt både ute i fält och i verkstaden.

Tjänsten omfattar 40 tim/veckan och du är stationerad i Kumla.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du bör ha fordonsteknisktutbildning eller motsvarade. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med tunga fordon och/ eller erfarenhet av felsökning, el och hydraulik är meriterande. Krav för tjänsten är att du besitter B-Körkort, behärskar svenska i tal och skrift, samt har en god engelska då tjänsten kräver att man ska kunna läsa och förstå manualer på engelska. Interna utbildningar kommer även ske på engelska.

För att trivas i rollen bör du vara serviceinriktad, noggrann, samt att du har en positiv inställning.

Övrigt

Närkes Traktorcenter AB har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Har du frågor om tjänsten, vänliga kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Närkes Traktorcenter AB bildades i Kumla 1992 och de fick i samband med detta agenturen för Massey Ferguson i Örebro län. Relativt omgående flyttade de verksamheten till Örebro, för att sedan år 1995 återvända till Viagatan i Kumla. Efter knappt tio år var det återigen dags att se sig om efter större, modernare och mer verksamhetsanpassade lokaler. Sedan 2004 finns de i deras nuvarande fastighet på Marsvägen 2 i Kumla.

Närkes Traktorcenter AB är ett privatägt företag och har idag flera ledande fabrikat i deras sortiment. De är sedan flera år en helhetsleverantör av fordon och maskiner till jord-, skogsbruk och entreprenadbranschen.

Deras kunder finns i huvudsak i Örebro län, men begagnade maskiner säljs och förmedlas över hela Sverige. Försäljningen grundar sig på lång branscherfarenhet. De jobbar hela tiden med att vidareutveckla företaget och gör detta genom att erbjuda kunderna riktigt bra produkter. Dessutom erbjuder de helhetslösningar runt finansiering, service och support.