Hoppa till innehåll
STS Sydhamnens Trailer Service AB logotyp

Lastbilsmekaniker till STS Örebro

Sista ansökningsdag
24 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vill du bli en del av Sveriges största rikstäckande verkstadskedja för tung transportutrustning? Vi söker en händig tekniker som vill arbeta med lastbilar och efterfordon i vår moderna verkstad i Örebro. Här får du möjligheten att arbeta i en utvecklande och modern miljö, där kvalitet och kundnöjdhet står i fokus. Vi värdesätter både din tekniska expertis och din personliga utveckling och söker dig som vill växa tillsammans med oss.

Om rollen:

Som lastbilstekniker hos STS Örebro kommer du att arbeta med allt från rutinunderhåll och service till avancerade reparationer av lastbilar och efterfordon. Du kommer att arbeta med mekaniska, hydrauliska och elektriska system, och din vardag kommer att bestå av både problemlösning och förebyggande underhåll. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en miljö som främjar både personlig och professionell utveckling.

Vi söker dig som:
  • Har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som tekniker, gärna med fokus på tunga fordon eller trailers.
  • Är lösningsorienterad och trivs med att arbeta både självständigt och i team.
  • Har en positiv attityd och ett starkt engagemang för att leverera hög kvalitet i ditt arbete.
  • Erfarenhet av felsökning i fordonsel och hydraulik är meriterande, men inget krav.
  • C-eller CE-körkort är meriterande, men inget krav.

Oavsett om du är en erfaren tekniker eller i början av din karriär, söker vi dig som har rätt personlighet och driv att utvecklas i rollen. Vi värdesätter viljan att lära sig och ta sig an nya utmaningar lika mycket som din tekniska erfarenhet.

Om STS Örebro:

STS Örebro är auktoriserad för lastbilsmärket DAF och erbjuder service till kundens hela transportlösning – från lastbil och dess efterfordon till alla tänkbara påbyggnader. Verkstaden har även skift- och jourverksamhet för att kunna vara tillgängliga dygnet runt.

Ansökan: Om du är redo att ta nästa steg i din karriär, skicka din ansökan med CV och personligt brev direkt till mikael.lindblad@ststrailerservice.se.
Vi går igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att söka!

Vi ser fram emot att få välkomna dig till vårt team!

Kontakt:
Verkstadschef Mikael Lindblad
mikael.lindblad@ststrailerservice.se
STS Sydhamnens Trailer Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 november 2024 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är STS - En komplett och modern verkstadskedja som utför kvalificerat underhåll på samtliga lastbilsmärken och efterfordon. Vi är ett kompetent gäng mekaniker som jobbar med "teamwork" som vårt främsta ledord! Här möts modern utrustning och ett härligt verkstadsklimat i en oslagbar kombination - vi gillar helt enkelt att gå till jobbet. Det finns många fördelar med att vara lastbilstekniker hos STS! I våra verkstäder ser vi till att alltid hålla vår utrustning och medarbetare uppdaterade med den absolut senaste tekniken! Vi har moderna hjälpmedel som avlastar teknikerna i sitt dagliga arbete och det gemensamma målet att ha en god balans mellan privat- och arbetsliv. Samtliga STS-verkstäder har ett certifierat ledningssystem för ISO 9001 och 14001. Med den stora STS-koncernen i ryggen är det en självklarhet för oss att erbjuda våra lastbilstekniker den kompetensutveckling de behöver för att utvecklas yrkesmässigt. Hos oss finns dessutom goda möjligheter att växa inom företaget. Med internkommunikation av toppklass och ett verkstadsklimat med högt till tak har vi som mål att bli den bästa verkstadskedjan i Norden! Som lastbilstekniker hos oss är du med och påverkar företagets utveckling genom din kompetens och dina förbättringsförslag.