Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
19 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du intresserad av ny teknik och av att förklara hur teknik fungerar? Är du bra på att skriva texter och skapa bilder? Vi har en ledig tjänst i gruppen Product Documentation på Toyota Material Handling i Mjölby och söker en teknikinformatör/teknisk skribent som vill ha både tekniska utmaningar och utmaningar inom teknikinformation.

Som teknikinformatör på Toyota kommer du att arbeta med:
  • att ta fram pedagogiska tekniska texter och illustrationer anpassade efter olika mottagargrupper, främst truckförare och servicetekniker
  • att vara drivande i framtagningen av produktdokumentation i utvecklings- och serievårdsprojekt
  • att ständigt förbättra våra processer, verktyg och metoder
Vi söker dig som vill arbeta med produktdokumentation på vår utvecklingsavdelning. Vi är ett team på 8 personer som bland annat tar fram förarmanualer, reparationsmanualer och transportinstruktioner. Här i fabriken kan man gå och titta på produkterna och undersöka om den bild eller text som man tagit fram stämmer med verkligheten. Vi deltar även i service- och konstruktionsgenomgångar. Vi arbetar agilt i teamet men du behöver också kunna arbeta självständigt. Du behöver ha teknisk förståelse och tekniskt intresse, samt ha god språkkänsla och goda kunskaper i svenska och engelska.

Din profil
Till tjänsten som teknikinformatör söker vi dig som har/är
Teknikinformatörs-/skribent-/illustratörsutbildning, ingenjörsutbildning, utbildning inom kognitionsvetenskap, pedagogik, erfarenhet av produktion eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Erfarenhet av Content Management System (CMS) och illustratörsverktyg.
Förmåga att ta till sig information från service- och konstruktionsgenomgångar, CAD-underlag, funktionsbeskrivningar etc.
God samarbetsförmåga och är social och kommunikativ Flexibilitet, driv, ansvar och engagemang

Din ansökan
Låter det intressant? Ansök i så fall senast Datum. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta HR, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess.
Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

Eva-Karin Sparrlöf, Manager Product Documentation, +46722014376
Josephine Tykesson Rahman, Talent Acquisitions Partner, +46722091188

Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB
#MS
Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vilka är Toyota Material Handling?
Toyota Material Handling är världsledande inom materialhantering och vi gör stora investeringar för att möta framtidens behov. På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från manuella handtruckar till självkörande fordon och innovativa energilösningar.