Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Studentjobb som visningsassistent hos IKANO Bostad

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Studerar du och söker ett extrajobb där du får möjlighet att arbeta serviceinriktat? Vi söker nu en visningsassistent till IKANO Bostad som under hösten 2024 stöttar mäklare med administrativa arbetsuppgifter under visningar. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar under hösten 2024. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos IKANO Bostad. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget. Tjänsten innebär 2-4 pass i månaden där du arbetar 3 h per pass.

Om företaget

IKANO Bostad är en långsiktig fastighetsägare och bostadsutvecklare. Med omtanke och engagemang äger och utvecklar de hållbara stadsdelar och bostäder i Sverige och Danmark. IKANO Bostad grundades 2005 och ingår i IKANO Group, en internationell företagsgrupp startad av grundaren till IKEA.

Arbetsuppgifter

Som visningsassistent hos IKANO Bostad är din huvudsakliga uppgift att ta emot besökare vid porten och samla in deras kontaktuppgifter, inklusive namn, telefonnummer och e-postadress. Du registrerar besökarna som ska titta på inflyttningsklara bostäder och ser till att allt går smidigt. Dessutom ger du administrativt stöd till mäklaren på plats, vilket innebär att du hjälper till med diverse praktiska och organisatoriska uppgifter under visningarna. Sammanfattningsvis stöttar du mäklaren och ser till att visningarna blir framgångsrika och välorganiserade.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Pågående eftergymnasiala studier om minst 50 %
* Tidigare arbetserfarenhet inom kundservice
* Goda kunskaper i svenska och engelska

För att trivas i rollen som visningsassistent tror vi att du är en social och serviceinriktad person som trivs med att hjälpa såväl kunder som dina kollegor. Du har förmågan att arbeta noggrant och kvalitativt samtidigt som du är flexibel och är behjälplig där du behövs.

Övrig information

Start: Augusti 2024
Plats: Stockholm
Lön: Timlön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.