Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Säljare SME Halland

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av säljarbete och är intresserad av att fortsätta utvecklas tillsammans med oss? Vi på Securitas letar just nu efter en säljare inom SME där du kan vara den vi söker! Hos oss blir du en del av en verksamhet där vi alla är olika individer med olika uppdrag, men där vi delar samma engagemang: att skapa trygghet i samhället.

Som säljare är din främsta uppgift att vara ute och träffa både nya och befintliga kunder och tillsammans utveckla deras säkerhet. I rollen erbjuds du stor påverkansmöjlighet på din arbetssituation med egen planering och strukturering av dina dagar. Du trivs med att hålla en hög produktivitetsnivå och äga ansvaret att nå dina försäljningsmål. I rollen arbetar du mot segmentet SME och säljer Securitas tjänster och produkter inom hela vår portfölj, som exempelvis kan bestå av både teknisk och personell säkerhet. Du trivs med att arbeta uppsökande för att utöka vår kundportfölj i ansvarsområdet.

Securitas är uppdelat i tre regioner där tjänsten kommer att vara placerad i Region Syd, med huvudfokus på det geografiska området Halland med omnejd. Din utgångspunkt och placering är i Halmstad. I säljorganisationen för Region Syd finns idag 12 säljare som ser fram emot att välkomna dig till teamet! Under introduktionen kommer du få möjlighet att lära känna dina nya kollegor både inom din egen organisation samt inom driftorganisationen i området.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Vi söker dig som...

  • har tidigare erfarenhet av att arbeta som säljare
  • är en driven person som levererar resultat
  • är socialt begåvad - du har lätt för att såväl knyta nya kontakter som att utveckla etablerade kundrelationer
  • är noggrann och inte lämnar något åt slumpen
  • har godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
  • har B-körkort

Har du tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen är det meriterande.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en handlingskraftig och resultat- och relationsorienterad person som drivs av affärer och att skapa nya kundrelationer. Du är självgående och ansvarsfull med en affärsmässig och problemlösande förmåga. Då tjänsten innehåller många kontaktytor såväl internt som externt, så är det av stor vikt att du är en lyhörd, kommunikativ och prestigelös person med hög samarbetsförmåga.

Som person är du ärlig, hjälpsam och vaksam och får dina kunder att känna sig trygga. Att ta ansvar kommer naturligt för dig och du har lätt för att se andras behov. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. På grund av semestertider kommer vi att hantera alla ansökningar med start i v.32, men om du är intresserad av tjänsten kan du skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: Fredrik Andersson på sandra.wallin@securitas.se

  • Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 12 augusti

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen, Unionen samt Ledarna.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.