Hoppa till innehåll
SLS Kyla Värme Energi AB logotyp

Produktionsledare

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en Produktionsledare!

Är du en driven ledare med intresse för produktionsflöden och LEAN-arbetssätt? SLS Kyla Värme Energi söker en produktionsledare till vår verkstad i Norrköping. Här får du chansen att arbeta i ett engagerat team, med fokus på miljövänliga lösningar.

Vad får jag göra i rollen?
Som produktionsledare hos oss ansvarar du för att styra produktionsflödet och bemanning. Du ser till att materialflödet matchar produktionstakten, samordnar med projektgruppen och inköpsavdelningen, samt arbetar för att minska ledtider och optimera processer. Du kommer att vara en del av ett team som jobbar nära både kontoret och verkstadspersonalen.

Vem söker vi?
Vi söker en ledare med kunskaper inom LEAN och förståelse för verkstadsprocesser. Erfarenhet från tillverkningsindustrin och en högskoleutbildning är meriterande. Du har lätt för att kommunicera och att engagera folk omkring dig, och trivs med att jobba i team.

Vi erbjuder en grundlig genomgång av våra processer där du får sitta med olika kollegor för att kunna sätta dig in i arbetet. För den som vill finns möjlighet att avancera inom företaget.


Varför ska du välja oss?
Vi värnar om personalens hälsa och lägger stor vikt vid att skapa ett bra arbetsklimat. Hos oss får du en inspirerande arbetsplats där vi strävar efter att bidra till energiomställningen och minska klimatavtrycket med våra produkter.

Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
6 veckors semester om man är övertidsavlöst
Arbetstidsförkortning
 
 

Om oss
SLS Kyla Värme Energi grundades 1996 och är idag en ledande tillverkare av kylmaskiner och värmepumpar. Med en omsättning på 130 miljoner och 30 fast anställda, erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö på vårt kontor och verkstad i Norrköping. Sedan 2021 är vi en del av NCG.

Med våra ledord Miljö, Kvalité och Flexibilitet har vi under 28 år utvecklat en produktlinje som erbjuder allt från enkla till avancerade lösningar inom kyl- och värmepumpsindustrin. Vi använder naturliga köldmedier som NH3 och CO², och strävar efter att alltid leverera skräddarsydda lösningar enligt kundens krav och målsättningar. Med tillverkningen i Norrköping möter vi efterfrågan från hela världen.

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans skapa framtidens energieffektiva lösningar. Skicka in din ansökan idag!

Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till:
Hans Liedman
Projektchef/VD
Hans.Liedman@slsab.se
SLS Kyla Värme Energi AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ur Ledorden Miljö - Kvalité- Flexibilitet - Footprint har SLS under 20år format en produktlinje som erbjuder allt från de enklaste till de mest avancerade lösningarna inom kyl- och värmepumpsindustrin. NH3 och CO² är blodet som rinner i SLS ådror och det enda som sätter upp gränserna är fantasin. Varje aggregat och projekt är unikt och kräver sin ordning av prioriteringar och fokus vilket mynnar ut i en skräddarsydd leverans helt enligt kundens krav och målsättningar. Med tillverkningen förlagd i Norrköping, Sverige, möter man efterfrågan från världens alla hörn.