Hoppa till innehåll
EISS Recruitment logotyp

Miljökonsulter sökes till Envigo

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Johanna Andersson
Telefon
Ansök nu
Miljökonsulter sökes till Envigo - tillsammans skapar vi en hållbar framtid!

Vi som jobbar på Envigo är ett tight team av framåtriktade miljökonsulter som vill göra skillnad! Vi erbjuder konsulttjänster inom miljö, vatten och mark till våra kunder över hela Sverige. Vi växer kraftigt och söker nu fler miljökonsulter som vill vara en del av vårt framgångsrika team!

Din roll


Nu erbjuder vi flera attraktiva tjänster hos oss på Envigo där vi ger dig möjligheten att fördjupa dig inom miljöområdet och växa som miljökonsult. Du kommer att arbeta med omväxlande och spännande miljöprojekt som bidrar till en mer hållbar framtid.

Våra kunder finns över hela Sverige och vi erbjuder konsulttjänster inom ett brett spann: så som tillståndsärenden, MKB, provtagningar, MIFO-utredningar, miljörapportering, periodiska besiktningar och kontrollprogram.

Du får en omväxlande och intressant roll där du kommunicerar och håller samråd med myndigheter och särskilt berörda, deltar på kundmöten och markägarmöten. För rätt person så finns det möjlighet till mer ansvar och en mer ledande befattning.

Om dig


Vi söker dig som brinner för miljöfrågor och har en stark vilja att göra skillnad. Du är analytisk, noggrann och har en förmåga att se helheten. Vidare ser vi att du har:
  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning såsom miljövetare, biolog, geohydrolog eller inom annat relaterat område.
  • Erfarenhet av arbete inom miljöområdet, gärna som konsult.
  • Goda kunskaper om miljölagstiftning och regelverk.
  • Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt.
  • Meriterande om du har erfarenhet som uppdragsledande inom förorenade områden, vindkraft eller solcellsparker.

Om Envigo


Hos oss kommer du att få stor delaktighet i att bidra med idéer som kan utveckla verksamheten framåt.

Kompetensöverföring mellan kollegor ser vi som en naturlig del av vår verksamhet och något som bidrar till vår framgång. Vi erbjuder en exklusiv arbetsmiljö i det fina Knäppingsborg, tillsammans med trevliga kollegor och en familjär stämning. Vi är nytänkande och framåtriktade och vill gärna ha med dig på vår tillväxtresa!

Vi önskar tillsätta tjänsterna efter sommaren. Tjänsternas placering kan vara på vårt huvudkontor i Norrköping eller på vår filial i Göteborg. Möjlighet till hybridarbete erbjuds. Välkommen till oss!

Är du intresserad?


Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Envigo. 

Sista ansökningsdag är den 31 juli. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.
Johanna Andersson
Rekryteringskonsult
EISS Rekrytering & Search
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.seEISS Recruitment logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se