Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Systemingenjör till Johnson Controls!

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker Johnson Controls en systemingenjör! Detta är en perfekt möjlighet för dig som är teknikintresserad och som vill utvecklas inom arbetet med kyla och energi. Här kommer du ta plats hos en marknadsledande aktör som är verksam i en expansiv bransch, den perfekta möjligheten för dig som vill ta din utveckling till nästa steg!



Om tjänsten

Johnson Controls söker nu en systemingenjör till deras site i Norrköping! Johnson Controls är marknadsledande inom kylutrustning och är specialiserade på att förse kryssningsfartyg med produkter i toppklass. Hos Johnson Controls får du inte bara möjligheten att arbeta med toppmoderna teknologier, marknadsledande produkter och spännande kunder, utan du kommer också ta plats i en organisation med härliga kollegor med stor kompetens. Här tror man på att dela och bygga kunskap tillsammans och jobba mot gemensamma mål och nöjda kunder.

I rollen som systemingenjör kommer du att arbeta nära teamledare samt applikatör för att utveckla kreativa lösningar för kylsystem och värmepumpar. Från systemberäkningar till kylardesign och dokumentation kommer du att vara involverad i en mängd olika uppgifter som utmanar och utvecklar dina färdigheter.

För att trivas i denna roll tror vi att du har en stark problemlösningsförmåga och ett intresse för att jobba med kyla och energi.

Du erbjuds en tjänst hos ett globalt företag som sätter högsta prioritet på sin personals trivsel och utveckling.



Arbetsuppgifter
  • Konstruktion och beräkningar på kylaggregat och kylanläggningar
  • Läs specifikationer, gör avvikelser och skapa tekniska specifikationer för offerter
  • Jobba med energieffektivisering och miljösmarta lösningar


Kvalifikationer
  • Behärskar det Engelska språket både i tal och skrift. Krävs vid interna samarbeten och dokumentation
  • Har en avklarad ingenjörsexamen. Gärna inom exempelvis maskinteknik eller motsvarande utbildning

Det är meriterande om du

  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift. Kommer göra det enklare i samarbeten på siten i Norrköping
  • Har arbetat eller studerat kurser med inriktning mot kyla och energi

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ordningsam
  • Intellektuellt nyfiken
Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se