Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Kostnadsfri CE-utbildning+Garanterad anställning-ansök idag!

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta som lastbilschaufför för ett väletablerat transportföretag? Nu har du din chans! För dig som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, erbjuder vi en unik möjlighet där du kostnadsfritt får behörigheter för att arbeta i rollen som yrkeschaufför samt en fantastisk möjlighet att utvecklas framåt hos vår kund. Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Information om programmet
Ta chansen att utbilda dig till yrkeschaufför på 12 veckor och få en garanterad anställning med uppdrag hos vår kund. Genom vår utbildning får du möjlighet att byta karriärbana eller vidareutvecklas inom transportbranschen. Programmet erbjuder en kostnadsfri utbildning. Programmet genomförs i samarbete med experter från branschen genom lärarledda sessioner och självstudier. Utbildningen kommer varva teoretiska och praktiska moment och som ger dig de behörigheter som krävs för att kunna utföra ditt arbete som yrkeschaufför. Detta innefattar yrkeskompetensbevis (YKB) och CE-körkort. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Utbildningsstart: September

Utbildning längd: 12 veckor

Utbildningsersättning: 15 000kr/månad

Information om tjänsten
Efter avslutad utbildning kommer du att ha en grund att stå på inför din nya roll som yrkeschaufför. Under de första 15 månaderna är du anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos vår uppdragsgivare. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos vår uppdragsgivare.

Du erbjuds
  • En tjänst hos ett företag som arbetar för miljövänliga transporter och värnar om att förnya sin fordonspark för att kunna svara upp till rådande miljökrav
  • En tjänst med möjlighet till självständigt arbete
  • Möjlighet att utvecklas i en ständigt växande bransch
Vi söker dig som:
  • Har ett starkt intresse av fordon och inte är rädd för utmaningar utan är nyfiken på att lära!
  • Har fyllt 18 år.
  • Har B-körkort
  • Talar och skriver obehindrat på svenska.
START: September

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Linn Östin, linn.ostin@pn.se

Ansökan och rekryteringsprocess
När du ansöker till programmet kommer du inledningsvis att få besvara ett antal frågor där du redogör ditt intresse för utbildningen och tjänsten. Då personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska ta en plats i utbildningen. Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länk till ett personlighetstest och ett test kopplat till logisk slutledningsförmåga som du behöver genomföra med godkänt resultat för chans att gå vidare i rekryteringsprocessen.
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 augusti 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!