Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

CE-chaufför till väletablerat transportföretag!

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du utbildad CE-chaufför med giltig YBK som är redo för nya utmaningar? Har du dessutom några års erfarenhet och vill arbeta för ett väletablerat transportföretag, se hit!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden under första tiden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En tjänst hos ett företag som arbetar för miljövänliga transporter och värnar om att förnya sin fordonspark för att kunna svara upp till rådande miljökrav
  • En tjänst med möjlighet till självständigt arbete
  • Möjlighet att utvecklas i en ständigt växande bransch
Arbetsuppgifter

Som CE-chaufför hos vår kund kommer du arbeta heltid med främst butiksdistribution. Du kommer att åtgå från Eskilstuna och huvudsakligen arbeta dagtid måndag-torsdag samt varannan lördag.

Sikta på att göra varje arbetsdag på terminalen till en smidig och effektiv upplevelse med lastning av varor! Från att hantera pallar och burar till att köra rutten, varje steg är en del av en väletablerad process. Genom att följa rutiner noggrant, säkerställer du att varor och tomgods levereras efter önskemål.

Vi söker dig som
  • Har CE-körkort samt några års erfarenhet
  • Giltig YBK
  • Bemästrar svenska i tal och skrift
  • Truckkort
Det är meriterande om du har ADR.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du som person är flexibel, trygg, pålitlig och har en stark yrkesstolthet! Vi ser även att du har en kommunikativ sida.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Eskilstuna

URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linn Östin, linn.ostin@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!