Hoppa till innehåll
Rix90 AB logotyp

Grafisk producent (foliering & reklamproduktion)

Är du kreativ och gillar att arbeta med händerna (ej datorer)? Till vår reklamateljé soker vi en händig och kreativ förmåga med ett oga for detaljer och gillar ett högt tempo! Ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete krävs.

Vi söker dig som
  • är social, kommunikativ och gillar att jobba i team.
  • är lättlärd och lösningsorienterad.
  • pratar svenska, då arbetet innebär kundkontakt och tät daglig kommunikation med din arbetsgrupp.
Du kommer att arbeta i vår produktionsavdelning där vi tillverkar och efterbearbetar material, främst självhäftande folier. Dessa folier monteras sedan av vår monteringsavdelning på företagsfordon, skyltfönster och väggar.

Du kommer att arbeta med vår moderna maskinpark, som inkluderar storformatsprintrar och digitala skärbord. Vi är ett sammansvetsat team som värdesätter lagarbete och tät kommunikation för att leverera högkvalitativa reklamprodukter, med fokus på fordonsdekor.

Har du tidigare erfarenhet av Summas maskinsortiment underlättar det för dina sysslor, även om du till största del kommer att jobba med händerna.

Sök jobbet på https://www.rix90.se/jobb/#produktion
Rix90 AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett Stockholmsbaserat dekorföretag som fokuserar på att stärka våra kunders varumärken med hjälp av design och dekor. I över 40 år har vi brunnit för unik och genomtänkt reklamproduktion, högklassig design och det hantverksmässiga arbete som gör att våra kunders visuella kommunikation blir framgångsrik.

I våra stora produktionslokaler bearbetar vi i första hand självhäftande folier på olika sätt. Läs gärna mer om hur vi arbetar https://www.rix90.se/om-oss/