Hoppa till innehåll
Malux Sweden AB logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
John Schulze
Telefon
Ansök nu
Vi söker en säljande Servicetekniker till vår avdelning för Service and Maintenance.

Som Servicetekniker hos oss kommer du att hjälpa våra kunder ute på fältet. Du kommer att arbeta med försäljning av underhållsavtal, installationer, felsökningar, reparationer samt uppgraderingar av vårt produktsortiment och våra lösningar.

Just denna tjänst är placerad i region Norr med arbetsområde från Härnösand i söder till Kiruna i norr. Lämplig utgångspunkt bör vara Skellefteå eller Luleå, då jobbet innebär en hel del resande.

För att trivas i rollen som Servicetekniker bör du tycka om en resande vardag ute på fältet, att bemöta företagets kunder på ett positivt och kundvårdande sätt.
Du kan arbeta självständigt, men du är samtidigt en lagspelare som trivs att arbeta i en familjär organisation där det är en självklarhet att vilja hjälpa till och bidra med kunskap. Du är elektriker med behörighet, det är meriterande om du har AL-auktorisation, vidare har du goda kunskaper inom felsökning och reparation av elektronisk utrustning.

Vi söker dig som trivs och får energi av att jobba i ett företag med tydliga mål och ett högt engagemang. Som person är du social och kommunikativ vilket resulterar i goda och långsiktiga samarbeten med våra kunder. Du har ett starkt driv och en förmåga att hantera flera projekt samtidigt. Du har en god administrativ förmåga, är en problemlösare och bra på att skapa nya relationer.

Vill du bli vår nästa medarbetare?

Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtanda. Hos oss är alla lika viktiga, vi uppmanar till samarbete, vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag, kompetenshöjande insatser m. m. för samtliga av våra medarbetare.
Malux Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett norrländskt entreprenörsdrivet företag med huvudkontor i hjärtat av Höga Kusten - Örnsköldsvik

Sedan starten 1972 har vi arbetat med att skapa säker arbetsmiljö för våra kunder inom hazardous, vehicles, buildings, service & maintenance.

Vi jobbar med tekniska lösningar som är anpassade efter kundens behov, samt säkerställer funktion över tid med vår verksamhet inom service & maintenance.