Hoppa till innehåll
WiMa Propulsion AB logotyp

Montör till WiMa Propulsion AB i Arboga

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Montör-underhåll till WiMa Propulsion AB i Arboga
Är du noggrann, metodisk och vill leverera kvalitet i allt det du gör?
Vill du jobba på ett mindre företag som hanterar komplex mekanik med utmanande teknik?
Till ett stabilt och familjärt team söker vi nu en montör.        

Om WiMa Propulsion AB
WiMa Propulsion AB är ett kunskaps- och serviceföretag med inriktning Marina och Industriella Gasturbininstallationer. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens utför vi:  

  • Tekniska analyser och uppdrag - från utveckling till avveckling
  • Teknisk konsultation
  • Service och underhåll av hela system och delsystem. 

Underhållsarbetet som utförs hos oss är unikt, tekniskt utmanande och kräver stor noggrannhet. Som medarbetare på WiMa förvärvar man en tämligen unik och produktspecifik kompetens genom praktik och kollegialt utbyte. Inför framtida pensionsavgång söker vi en montör, för att säkerställa att vår erfarenhet förvaltas vidare. 

WiMa Propulsion AB är ett dotterbolag till företagskoncernen: Teqnion AB.  

Teqnions affärsidé är att bygga en diversifierad företagsgrupp genom att förvärva kvalitetsbolag med gynnsamma framtidsutsikter. De förvärvade dotterbolagen fortsätter att agera och drivas självständigt.

Vårt erbjudande
WiMa Propulsion är ett teknikintensivt företag som besitter erfarenhet och kunskap. Ett tryggt företag med en självklar position på marknaden. Våra kunder jobbar långsiktigt och det gör vi också, vi erbjuder våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning. Personalomsättningen är låg - våra anställda trivs och stannar kvar länge i företaget. Hos oss tar vi inte genvägar, du får tid att tänka klart, göra färdigt och bygga en unik kompetensprofil. Hos Wima Propulsion AB kan vi erbjuda våra medarbetare kloka arbetstider i en trygg och snäll miljö och vi sätter alltid människan i centrum vilket ger förutsättningar för god hälsa och balans i livet. 


Arbetsbeskrivning
Som Montör arbetar du oftast i vår verkstad men arbete ute hos våra kunder kan också förekomma. Montering sker modulärt enligt manualer, arbetsbeskrivning och check-listor. Vid planerat underhåll i vår verkstad så demonteras Gasturbiner och efter underhållsåtgärder skall motorn monteras ihop och provköras innan leverans till kund.

Vid arbete hos våra kunder sker oftast besiktning, felsökning och mindre underhållsåtgärder. 

Kompetens
Meriterande: 

  • Tekniskt eller verkstads inriktning på gymnasienivå 
  • Tidigare arbete med teknik 
  • Tidigare erfarenhet av montering
  • Goda kunskaper i engelska
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort

Personliga egenskaper:
Vi önskar att du är driven till att lära, att vara utåtriktad och social. I vårt arbete är det viktigt att vara serviceinriktad, strukturerad och ansvarstagande.

Då det förekommer uppdrag inom tjänsten som kräver säkerhetsklassning, är svenskt medborgarskap en förutsättning för anställning. 

Vi ser gärna yngre sökande som vill utvecklas hos oss. 


Ansökan och information:
Fyll i dina uppgifter och svara på ett par snabba frågor sen är din ansökan registrerad. Komplettera därefter med CV och/eller personligt brev för att gå vidare i processen. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in.

Varmt välkommen med din ansökan!


WiMa Propulsion AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

WiMa Propulsion AB är ett kunskaps och serviceföretag med inriktning på marina och Industriella Gasturbininstallationer. Vi utför service och underhåll av gasturbiner både i egen verkstad och ute hos kund i enlighet med kundens behov. WiMa Propulsion AB ligger i Arboga och är en del av Teqnion AB.