Hoppa till innehåll
Västanfors stålbyggnader logotyp

Kvalitets- & miljösamordnare till Västanfors Stålbyggnader

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Nu söker vi en Kvalitets- & miljösamordnare till Västanfors Stålbyggnader.

Är du strukturerad och har öga för kvalitet & förbättring? Söker du en deltidstjänst där du till stor del kan styra din arbetstid själv? Då kan det vara dig vi letar efter. Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om Västanfors Stålbyggnader
Västanfors Stålbyggnader är företaget i traditionsfyllda Bergslagen som kan lite mer. Helheten är det viktigaste för oss, vi utför alla steg från projektering till sista skruven.

Med över 70 års erfarenhet av stålkonstruktioner så vet vi vad som krävs. Sedan starten 1953 har Västanfors Stålbyggnader rest över 7000 stålhallar, allt från mindre lagerlokaler till stora idrottsarenor och flyghangarer. Våra byggnader finns över hela landet, från Haparanda i norr till Malmö i söder. Färdigmonterade byggnader i egen regi, det trygga och kvalitativa alternativet, är vår filosofi.

Stålhallarna ritas av våra konstruktörer på kontoret i Fagersta med senaste 3D tekniken. Stålstommarna svetsas sedan ihop följt av rostskydd- och målningsbearbetning i Västanfors egna verkstad på andra sidan gårdsplanen. Därefter monterar våra kunniga montörer upp byggnaden på plats.

Någon av våra erfarna projektledare finns med från projektets start till sista skruven. De kan marknaden och vet vad som behövs för att resultatet ska bli av bästa kvalité. Kompetensen, ansvaret och kontrollen över hela processen. Det gör oss unika. Läs mer om oss på www.vastanfors.se.

Om tjänsten
Som Kvalitets- & miljösamordnare kommer du att arbeta med allt från certifieringar till att underhålla och förbättra kvalitetssystemet. Arbetet sker på plats och du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor för att utveckla, effektivisera och förbättra arbetssätt, rutiner, system och verktyg.

I din roll som kvalitets- & miljösamordnare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:
-Arbete med ISO 9001 och 14001
-Certifiering 1090-1
-Underhålla och förbättra kvalitetssystemet
-Framställa kvalitetspärm för projektredovisning
-Interna och externa kvalitetsrevision
-Projektstöd i diverse kundspecifika kvalitets och miljöprogram

Arbetet som Kvalitets- & miljösamordnare är ansvarsfyllt och självständigt. Arbetsplatsen och kollegor bidrar med en god laganda och samarbetsvilja. Kontoret präglas av en öppenhet där vi delar på varandras bördor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med tillsättning enligt överenskommelse direkt hos Västanfors Stålbyggnader. Provanställning kommer att tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som lägst har en gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av likande arbete som beskrivs in annonsen. Vi tror att du trivs i en samordnande arbetsroll där du skapar klarhet och struktur i flera processer samtidigt genom god administrativ förmåga. Stor vikt ligger på att efterfölja och utveckla nuvarande rutiner och arbetssätt. Du har god datorvana och hantera MS Office utan hinder. Kunskap om byggregler och byggnormer ser vi som meriterande.

Som person är du ordningsam, strukturerad och har mod att ta beslut. Vidare är du engagerad, analytisk och ansvarstagande. Då du kommer ha många kontaktytor och samverka med andra avdelningar är du duktig på att kommunicera och att samarbeta. Viktigt är ett genomgående kvalitets- och servicetänkande. Du trivs med att stötta andra och förmedlar gärna de kunskaper och förbättringar du bidrar med. Noggrannhet och integritet är viktiga egenskaper inför denna roll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter/Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anders Ericsson på Adecco via e-post: anders.ericsson@adecco.se alt. telefon 073-684 74 91 eller rekryteringskonsult Ulrika Struve via 073-684 70 83 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Registrera din ansökan via länken senast 2024-08-11. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen, så vänta inte med din ansökan. I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryterings- och bemanningsföretaget Adecco. Då vi står inför semestertider kan svarstid på frågor vara lite längre än vanligt.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Västanfors stålbyggnader logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!