Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Underhållstekniker / Servicetekniker- Söderköping

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven underhållstekniker som har tidigare erfarenhet av service och underhåll av industrimaskiner? Nu söker vi vår nya stjärntillskott till vår kund i Söderköping!

Din framtid

För att passa in i rollen har du kunskap om automation och mekanisk bakgrund samt några års arbetslivserfarenhet som underhållstekniker. Du har lätt för att arbeta självständigt, drivs av problemlösning och känner dig trygg i din roll. Ditt engagemang är den drivkraft som skapar framgång och utveckling för både dig själv och företaget. Erfarenhet av portal- och sexaxliga robotar är meriterande.

Med din tekniska kunskap och kreativitet kommer du att arbeta med att utveckla och förbättra våra maskiner och kringutrustningar för ökad effektivitet. Om du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och är redo att ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team som vår service- och underhållstekniker.

Dina arbetsuppgifter som underhållstekniker kommer bland annat att innebära:
  • Reparera och underhålla vår maskinpark.
  • Kontroll över tempereringsaggregat, kylanläggningar och materialtorkar.
  • Utveckla och förbättra företagets maskiner
  • Beställa reservdelar
  • Felsökningar
Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Sura Magnets AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sura Magnets är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av formsprutade magneter för bl.a. sensorapplikationer inom fordonsindustrin i Europa och USA. Sura Magnets, med huvudkontor och produktion i Söderköping har cirka 40 anställda och omsätter cirka 100 milj. SEK. Läs mer på www.suramagnets.se