Referenser

"Antalet ansökande överträffade våra förväntningar"

Marcus Hartwall, Founder & CEO, Glossybox

Varför väljer ni Blocket och Blocket Jobb för er platsannonsering?

"GLOSSYBOX använde Blocket Jobb för att rekrytera en ny kundtjänstmedarbetare. Det var enkelt och smidigt att ladda upp annonsen. Priset per annons var mycket konkurrenskraftigt och tilläggstjänsterna var attraktiva. Antalet ansökande överträffade våra förväntningar och inom två veckor hade vi hittat ett flertal intressanta kandidater varav en vi nu anställt. Jag skulle starkt rekommendera Blocket Jobb."


"Vi får jättebra respons på vår annonsering"

Daniel Sivertsson, Smart Media

Varför väljer ni Blocket och Blocket Jobb som partner för er platsannonsering?

Vi anser att Blocket är en skicklig partner och aktör på den svenska marknaden. Det är en bra komplettering för oss till vår övriga annonsering, är en prisvärd tjänst och även Blocket Jobb har gjort en snabb resa som vi kan anknyta till. Dessutom har Blocket Jobb väldigt många besökare och potentiella, framtida medarbetare.


"Blocket är ett starkt varumärke och har en stor bredd av besökare"

Sibel Wolff, Marknadschef, Proffice

Varför väljer ni Blocket och Blocket Jobb som partner för er platsannonsering?

Vi har valt att samarbeta med Blocket Jobb eftersom Blocket är ett starkt varumärke och har en stor bredd av besökare gällande ålder och yrke. Detta leder till att våra jobbannonser exponeras för många olika typer av arbetssökande inom alla våra specialistområden. Vi tror på Blockets satsning inom platsannonsering, en resa vi gärna är med på.