Hoppa till innehåll

Testledare/Test Manager

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Techster Solutions befinner i dagsläget sig i en spännande tillväxtfas och söker nu fler kollegor, inledningsvis dig med minst 2+ års erfarenhet och som kan stärka teamet.

Du kan förvänta dig en omväxlande miljö, dagarna kan se väldigt olika ut - men en sak är säkert, här får du använda dina kompetenser och sätter själv gränsen för hur mycket du vill utvecklas. Som ett kunskapsbolag är det viktigt för oss att våra specialister delar med sig av sin kompetens och får kollegorna att växa.

Rollbeskrivning:

Testledarens roll är att schemalägga regelbundna statusmöten, samla in feedback från testare och skicka ut statusrapporter. Testledaren är ytterst ansvarig för att säkerställa att produkten som levereras till kunden håller högsta kvalitet. Testledaren måste också introducera lämpliga mått för att utvärdera testframsteg och bedöma produktens kvalitet.

Beskrivning av kunskaper och erfarenheter: Ansvarsområden inkluderar förståelse för affärskrav (funktionella och icke-funktionella), upprättande och ägarskap av en Master Test Plan, planering av testresurser, övervakning av testgenomförande och publicering av testresultat. Testledaren ska koordinera och övervaka hela E2E-processen. Det är också viktigt att säkerställa att nödvändig miljö och verktyg för olika typer av testnivåer är på plats samt att tillhandahålla nödvändig dokumentation enligt de fastställda processerna.

Ansökan Tror du att du är Techster Solutions nästa stjärna? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan nu. Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsplats och kultur

Vi är ett entreprenördrivet IT företag, med både produktkunskap och försäljning (Techster AB) och konsultativa tjänster (Techster Solutions AB). Det innebär att vi är mycket öppna för nya tekniska lösningar, kunskapsutbyte och ständigt lärande. Att ha roligt och samtidigt behålla den familjära andan utan hierarkier är lika viktigt.

Vi vill skapa det konsultbolag som du alltid velat jobba för, men kanske inte hittat ännu. Redan idag har vi en blandning av seniora och yngre medarbetare, såväl som män och kvinnor. Det vill vi fortsätta att bygga på. Så välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 januari 2025 (165 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se