Hoppa till innehåll

Vill du bli en del av vårt team av bemanningssjuksköterskor?

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du göra skillnad på flera fronter och samtidigt utveckla din karriär som sjuksköterska?

Vi på Socionomera letar efter passionerade och erfarna sjuksköterskor med bakgrund från kommunal verksamhet som vill ta nästa steg i sin yrkesresa och bli en del av vårt nya, dedikerade team av bemanningssjuksköterskor.

Som bemanningssjuksköterska hos oss får du möjligheten att utforska nya arbetsmiljöer och utveckla din kompetens inom kommunal verksamhet. Vi erbjuder spännande uppdrag och möjligheten att arbeta på olika platser, samtidigt som du får oss som en stabil och trygg arbetsgivare i ryggen. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan bemanningssjuksköterska och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss.


Varför välja Socionomera?

Mångsidiga uppdrag: Vi har ramavtal med flera svenska kommuner, som för dig innebär ett brett urval av intressanta uppdrag och ger dig möjligheten att bredda din erfarenhet och utveckla dina färdigheter.

Flexibilitet och valmöjligheter: Vi förstår vikten av flexibilitet och låter dig själv välja när och var du vill arbeta, så att du kan balansera arbete och privatliv på ett sätt som passar dig.

Stöd och utveckling: Vi värdesätter våra medarbetares välbefinnande och karriärutveckling. Du kommer att ha nära kontakt med din konsultchef och vårt mål är alltid att du ska känna dig trygg och stöttad ute på dina uppdrag.


Förmåner och villkor:

  • Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal
  • Tjänstepension genom en av marknadens bästa pensionslösningar
  • Försäkringar som grupplivsförsäkring, sjukförsäkring etc
  • Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
  • Friskvård- och fortbildningsbidrag
  • Snabb och smidig personlig service
  • En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande
  • En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy


Om Oss

Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag. Vårt huvudkontor ligger i Malmö. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry sig.

Vi har blivit utsedda till Skåne Läns snabbast växande bolag (Gasell-pris) två år i rad (2022 och 2023) samt Sveriges tredje snabbast växande bolag år 2022.


Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team av bemanningssjuksköterskor?

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se