Hoppa till innehåll

Applikationskonsult D365 Finance & SCM, Retail och e-Commerce

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du erfarenhet av Dynamics 365, Finance & SCM och har arbetat med nyinstallationer eller uppgraderingar i projekt? Då vill vi att du ska bli en del av vårt team och hjälpa vår nya kund att nå framgång! Nexer Enterprise Applications söker nu en applikationskonsult inom Dynamics 365 Supply Chain Management (SCM) med fokus på Retail och e-Commerce. Ansök idag!

Hur ser rollen ut?

Som applikationskonsult hjälper du våra kunder och deltar i projekt och uppdrag där du arbetar med kravanalys, processförbättringar, lösningskonfiguration/-design, testning, utbildning och dokumentation.

Det finns också möjligheter att delta i vidareutveckling av våra erbjudanden och processer.Vi erbjuder en hybrid arbetsplats med flera fina kontor runtom i Sverige, våra kollegor sitter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Västerås och Eskilstuna.Start: Efter sommaren

Vem är du?

Vi tror att du är en person med driv och engagemang samt en vilja att utvecklas. Vi söker dig som har några års erfarenhet och kan vara en del av teamet i Dynamics 365 Finance-implementationer. Du behöver också erfarenhet av:

  • Dynamics 365 (Dynamics AX)
  • Några implementationsprojekt
  • Retail och e-Commerce kompetens, alternativt support
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Det är ett plus om du

  • Kan flertal moduler i Dynamics 365

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En flexibel arbetspolicy, med möjlighet att arbeta hemifrån när det passar dig, ditt team och kund.
  • Kompetensutveckling via egna forum som Architect forum och Cross collaboration forums samt möjligheten att gå kurser via Nexer Academy.
  • Ett stöttande team och en organisation som genomsyras av en familjekänsla, mångfald och entreprenörsanda.
  • Möjlighet att delta i Corporate Social Responsibility (CSR)-arbete, till exempel genom Star for Life, Pink Programming eller Nexer Network Women.
  • En rolig arbetsplats där vi älskar att hitta på saker tillsammans. Vi har bl.a. regelbundna spelkvällar, träningsutmaningar och årliga konferenser!

Hur är det att arbeta på Nexer Enterprise Applications?På Nexer Enterprise Applications kommer du att arbeta på ett företag som driver en egen agenda men samtidigt har stöd från övriga delar av Nexer. På Nexer Enterprise Applications har vi enarbetsmiljö som präglas av en kamratlig stämning och ett nära ledarskap. Vi är ett välbekant namn när det gäller Dynamics och Microsoft 365 inom Sverige och internationellt. Du får möjlighet att arbeta både inom Sverige och globalt eftersom det är där våra kunder finns.

Nexer Enterprise Applications består av mer än 450 experter, varav cirka 120 medarbetare i Sverige och resterande medarbetare finns i Storbritannien, Indien, Brasilien, Colombia, Portugal och USA.

Här kan du läsa mer om oss:https://nexergroup.com/careerhub/come-on-in-nexer-ea/

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer får du gärna höra av dig till Claudia Henrichsén på claudia.henrichsen@nexergroup.com.Vi hanterar ansökningarna löpande, så vänta inte med att söka!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se