Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Support till adbriq

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi växer med våra kunder och är under stark utveckling. Hos oss kommer du att arbeta i ett sammansvetsat team med kollegor som värdesätter glädje, gemenskap och kompetens. Vi har alla ett stort engagemang och blicken är alltid framåtriktad. En dag är aldrig lik någon annan och du kommer att träffa nya människor hela tiden. Är du en lösningsorienterad lagspelare som sätter relationer med kunden i centrum, kommer du garanterat att trivas hos oss på adbriq! Vi vill ge våra kunder den bästa supporten! Är du en del av den?

Din framtida arbetsgivare
adbriq AB är ett företag vars tjänster skapar värde genom att verksamhetsförståelse kombineras med IT. adbriq agerar i hela värdekedjan från rådgivning till genomförande och support. Hos adbriqs specialister finns djup kunskap om affärssystemet Microsoft Dynamics D365 Business Central (före detta NAV) / TRIMIT. Företagets kunder är mindre till medelstora och främst verksamma inom handel med mode-, sport- och profilprodukter. Genom långa och nära relationer skapas de bästa förutsättningarna för framgångsrikt samarbete. adbriq växer balanserat i takt med marknaden och sina kunders behov.

Vad erbjuder rollen?
Arbetsuppgifterna i supporten är mycket varierande men ärenden som hanteras har i regel en förankring i affärssystemet Microsoft D365 Business Central (NAV) där du arbetar med senaste tekniken som Microsoft tillhandahåller. Tjänsten innebär att supportera våra kunder på egen hand och beroende på ärendets karaktär eskalera vidare till övrig organisation och partners.

Vanliga arbetsuppgifter innefattar att främst via mejl ta emot och slussa in ärenden i vårt ärendehanteringssystem och release management. En röd tråd genom arbetet är att hela tiden hålla kunden informerad och uppdaterad om status samt följa upp ärendena och säkerställa att de avslutas. Vidare ansvarar du för att övervaka tjänsterna i våra kunders system och vidta åtgärd ifall det krävs.


Vem är du?
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom support och/eller jobbat mycket i affärssystem där du har en god förståelse för de olika flödena. Vidare ser vi att du har;
* Kunskap kring verksamhetsövergripande systemstöd och/eller mjukvaruteknik kopplat till Microsofts produkter
* God förmåga att kommunicera effektivt och tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska

Som person är du engagerad, flexibel, noggrann och bra på att bygga relationer. Du trivs i en roll med mycket ansvar och du motiveras av att nå avslut. Som person ser du hellre möjligheter än problem, och vill ge så bra service och support som möjligt.


Är detta din perfekta match?
Tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats som ska ge oss trygghet och harmoni i vår vardag. Förmåner såsom incitamentsprogram, friskvårdsbidrag och tjänstepension är något som samtliga anställda får ta del av. Men vi kan också lova dig en spännande arbetsplats med kompetenta, kreativa kollegor där du får möjlighet att testa, lära och utvecklas.Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 17 augusti 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se
Under sommarperioden kan svarstiden på din ansökan vara något längre. Vi återkopplar till dig så snart som möjligt.

Sökord
support, ERP, Microsoft Dynamics 365 Business Central, nav

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.