Hoppa till innehåll

Erfarna Excel-ninjor sökes för uppdrag inom e-handel!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en mästare på Excel och van vid att hantera stora mängder data? Har du erfarenhet av produkthantering inom e-handel? Då söker vi dig!

Gör som många e-handlare och förbered dig inför höstsäsongen. Skapa en konsultprofil på Jappa och ansök om spännande uppdrag inom master data. Ta chansen att visa upp dina färdigheter och bli en del av vårt dynamiska team. Ansök idag för möjligheten att bli konsult inom master data i höst!



Om uppdragsgivaren

På Jappa är vi stolta över att arbeta med e-handlare som befinner sig i olika skeden av deras tillväxtresa, oavsett bransch. De varierande branscher som våra partners befinner sig i ger dig möjligheten att arbeta med spännande och dynamiska projekt som ligger inom ditt eget intresse.



Om uppdraget

Som ansvarig för en e-handels master data är det din uppgift att all attribut såsom artikel.nr, modell, storlek och liknande överensstämmer och är enhetligt. För att detta ska vara möjligt felsöker du i Excel-dokumentet, har nära kontakt med inköp och andra interna avdelningar samt externa leverantörer. Du jobbar mycket självgående och det är därför viktigt att du är noggrann och kvalitetssäkrar ditt egna arbete innan det går vidare till PIM och publicering på e-handelns plattform.


Placering och omfattning

Uppdrag inom master data kan utföras på plats, hybrid eller distans beroende på uppdragsgivares behov. Omfattning och upplägg av uppdrag diskuteras vid skarpt behov.


Vem är du?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom e-handel och en helhetssyn över hela produktflödet, från inköp till publicering. Du har starka kunskaper i Excel och är bekväm med att hantera stora mängder data effektivt. Som person är du självgående och noggrann, och du säkerställer alltid kvaliteten på ditt arbete inför leverans. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med produkthantering i ett PIM-system samt att skriva produkttexter.



Arbetsuppgifter innefattar

  • Import, export samt hantering av produktdata i Excel
  • Insamling av saknad information från interna och externa leverantörer
  • Samarbete med inköp och PIM
  • Andra master data relaterade uppgifter kan förekomma



Krav och meriter

  • En avklarad utbildning inom e-commerce, digital marknadsföring, ekonomi eller motsvarande utbildning.
  • Goda kunskaper i MS Excel
  • Förmåga att jobba strukturerat, ha god planeringsförmåga och vara van vid att arbeta mot deadlines
  • Utmärkt kommunikationsförmåga i svenska och engelska.
  • Erfarenhet av daglig drift av e-handelsverksamhet.



Ansökan

För att kunna ansöka till Jappas uppdrag behöver du skapa en konsultprofil i vår plattform och sedan skicka in din ansökan. Genom att göra detta blir din kompetens även synlig för andra uppdragsgivare som letar efter e-handelskonsulter inför framtida uppdrag. Lägg ner 10-15 minuter på att skapa din konsultprofil idag för att vara i spel för spännande e-handelsprojekt!


Sista ansökningsdagen för detta uppdrag är 2024-07-31

********************************************************************


Jappa är en talent-as-a-service-lösning för uppdrag inom e-handeln. Vi på Jappa strävar efter att erbjuda våra kunder personal som verkligen gör positiv skillnad i deras verksamheter.

#JobbJustNu

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se