Hoppa till innehåll

Driftekniker fastighet

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

BRION TEKNIK FYRBODAL AB


Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med 6-månader provanställning

Krav:

- Minst 1 års erfarenhet inom yrkesområdet och med en vilja och ambition att utvecklas tillsammans med oss på Brion

- B-körkort

Om Brion Teknik Fyrbodal AB

Vi är ett service-/installation- och konsultbolag där både energi och vvs-konsultation lever tillsammans med installation på entreprenader samt service hos små och stora kunder.

Våra fantastiska kunder har nu sett till att vi behöver anställa fler medarbetare och vi hoppas att du vill vara med och forma framtiden tillsammans med oss, Brion Teknik Fyrbodal

För att trivas i rollen inom Briongruppen, är det viktigt att du känner dig trygg i din fackmannamässiga kunskap och obehindrat kan utföra uppdrag på egen hand. Lika viktigt är din sociala förmåga i mötet med kunderna, samt egenskaper som bygger långsiktiga relationer och inger förtroende.

Vi eftersträvar värdeorden ärlighet, handlingskraft, innovation och affärsmässighet, och vi ser gärna att detta stämmer väl överens med dina värderingar.

Hos oss på Brion ställer vi upp för varandra och arbetar som ett team, även när vi arbetar på olika håll. Vi vill växa tillsammans både som bolag och som individer.

Våra medarbetare är företagets största tillgång och tillsammans sätter vi mål och resurser för personlig utveckling.

Med nya spännande uppdrag söker vi nya medarbetare. Vi vill utvecklas med dig!

Som person är du flexibel och noggrann. Du har lång erfarenhet inom ventilation och har jobbat i branschen minst 1 år, eller så är du allmänt händig med ett stort tekniskt intresse, och du är en driven person med bred kompetens och som gillar att träffa nya människor.

Du har dessutom lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du ser alltid till projektets bästa och är duktig på att föra en kontinuerlig dialog med kunder.

Du är också ordningsam och har lätt för att samarbeta med andra, och ha roligt tillsammans med dina kollegor på Brion.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att säkerställa att våra kunders fastigheter fungerar smidigt och effektivt.

Din uppgift inkluderar att utföra tekniskt underhåll, hantera reparationer och felsökning, samt övervaka fastigheternas styrsystem och installationer, extra meriterande om du kan utföra luftflödesmätningar och injustering, men dock ej inget krav.

Dina egenskaper

- Positiv

- Kommunikativ

- Självgående

- Noggrann

Om anställningen

Lön: Fast månadslön

Placering: Efter överenskommelse

Kontakta oss, så berättar vi mer om tjänsten eller skicka in dit CV och ett personligt brev i ansökningsformuläret nedan.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se