Hoppa till innehåll
Heimstaden logotyp

Fastighetsskötare

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Björn Åberg
Telefon
Ansök nu
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsbolag där du har mycket frihet under ansvar? Att jobba som Fastighetsskötare på Heimstaden innebär stor variation av arbetsuppgifter, kunskapsutbyte med kollegorna och en möjlighet att göra verklig skillnad för våra hyresgäster.

Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden - Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara hem med rätt standard.

Arbetsuppgifter
Du startar varje morgon på vårt förvaltningskontor i Helsingborg för att sedan åka ut till de fastigheter som du ansvarar för. Som Fastighetsskötare åtgärdar du felanmälningar från hyresgäster och arbetsdagarna är varierande med olika typer av uppdrag. Allt från att byta ett lås, göra felsökningar av problem, göra enklare reparationer, smörja en krånglade entréport till att byta en trasig glödlampa i trapphuset. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att hyresgästerna känner sig trygga och nöjda i sin boendemiljö.

Regelbunden rondering av fastighetsbeståndet, både invändigt och utvändigt, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar som är en av dina huvuduppgifter, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen samt besiktningar sker via en applikation i mobilen/surfplattan. Bostadsbeståndet varierar och finns både i Helsingborg och Landskrona.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
  • Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
  • God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
  • Kunskaper i Vitec är meriterande
  • God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
  • Ett giltigt B-körkort
Vem är du?
Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag/vecka och driva dina arbetsuppgifter framåt. Det finns ramar att utgå från men mycket spelutrymme lämnas åt dig där du på egen hand planerar upp dina dagar.

Du ska vara lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov och leverera god kvalitativ service. Det är viktigt att du har bra social kompetens och är lyhörd för att kunna bemöta hyresgästerna på ett professionellt sätt. Det är också viktigt att du trivs med att jobba i föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter i en dynamisk arbetsmiljö.

Våra värderingar är viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt och att vi ska ha en så enhetlig process som möjligt, har vi på Heimstaden valt att inte längre be om några personliga brev i din ansökan samt att arbeta med tester i vår rekryteringsprocess. Uppfyller du skallkraven får du göra ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll.

Ansökan
Din ansökan välkomnas senast den 31 juli 2024. Vi kommer att arbeta löpande med urvalet. Vi är tillbaka från semestern den 29 juli 2024 och är då tillgänglig för eventuella frågor kring rekryteringsprocessen.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställningen kan bli aktuell. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. Vår samarbetspartner 2Secure utför bakgrundskontrollen. Läs mer på www.2secure.se
Heimstaden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag och investerare med ca 160,000 lägenheter i 10 länder med ett fastighetsvärde om 342 miljarder SEK. Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar bostäder med ett långsiktigt perspektiv. Vägledda av vårt skandinaviska arv och våra värderingar Care, Dare och Share - uppfyller målet om att erbjuda omtänksamma boende som förenklar och förgyller livet för våra kunder. Heimstaden är listade på Nasdaq First North Growth Market.