Hoppa till innehåll

Servicetekniker / Fältmekaniker till Cramo Power / KraftX

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

En dag på Cramo

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer av företaget. Det är vad som skapar vår sanna laganda!

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur fina anställningsvillkor och bra personalförmåner.

I ditt arbete som Servicetekniker kommer du arbeta på vår verkstad i Arlandastad samt utföra service och reparationer ute hos kund. Rollen innebär ett varierat arbete med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta med elverk och produkter inom reservkraft. Dina arbetsuppgifter består i att utföra större reparationer, service samt göra bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs. Du kommer även att göra returkontroll och iordningställande av dessa produkter inför uthyrning. Du utgår från vår depå i Arlandastad och arbetar ute hos våra kunder i närområde. 

På Cramo strävar vi efter att alltid ligga i framkant med samhällsutvecklingen. Vi bidrar inte bara till våra kunders framgång utan till samhället i stort. Nyckeln till vår framgång är våra fantastiska medarbetare som har en positiv ”allt är möjligt”-attityd. För oss är det viktigt att arbeta för en mer inkluderande arbetsplats där alla våra medarbetare får möjlighet att uppnå sitt fulla potiential. Cramo erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och anställnings- och personalförmåner. Dessutom värnar vi om våra medarbetares hälsa och välmående, och erbjuder en arbetsmiljö, där alla ska trivas och känna sig uppskattade.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarn

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet av liknande produkter eller erfarenhet från annan verkstadsmiljö exempelvis fordonsbranschen där du har arbetat med reparationer och felsökning. Du bör känna dig bekväm i din roll som servicetekniker och kunna utföra arbetet självständigt genom att planera och ansvara för dina egna reparationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Vidare har du ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förmågan att kommunicera, strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar och leverera kvalitet.

• God datavana
• B-körkort
• Vana av att söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska.
• BE behörighet, truckkort, liftkort, maskinförarbevis och heta arbeten är meriterande.

 

Ansökan

Vi tillämpar alkohol- och drogtest vid nyanställning för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomnar alla typer av sökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Engström, Gruppchef, på jan.engstrom@cramo.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se