Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Underhållstekniker till Hasopor

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu finns möjligheten för dig med intresse för teknik och mekanik att växa in i rollen som junior underhållstekniker hos Hasopor. Här, i Sveriges absoluta centrum för glasåtervinning, tillverkas skumglas som har flera tekniska och miljömässiga fördelar. Välkommen på resan mot ett mer hållbart samhälle!

Om tjänsten

Hasopor skumglas löser många uppgifter i ett och samma moment, särskilt vid tekniskt komplicerade bygg- och anläggningsprojekt. Grundförstärkningar, vägbyggnationer, broanslutningar och bankuppfyllnader är bara några förekommande användningsområden.

Nu utökar Hasopor sitt underhållsteam. Som underhållstekniker på Hasopor är du en viktig stödfunktion för produktionen genom förebyggande-, förbättrande- och avhjälpande underhåll av maskinparken.

I rollen kommer du att aktivt utforma metoder och rutiner för att förbättra och effektivisera arbetssättet samt arbeta för att utveckla metoder så att arbetet genomförs på ett säkert och effektivt sätt. Du får chansen att vara en del av ett dedikerat team som utöver dig själv består av drift- och underhållssamordnare och en senior underhållstekniker.

Kvalifikationer
  • Har ett stort tekniskt intresse, gärna av mek och du trivs med att arbeta fysiskt
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Har körkort och tillgång till bil
Det är meriterande om du har
  • Erfarenhet som montör/mekaniker
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
  • Materialkunskap och/eller erfarenhet av hydraulik och pneumatik
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Strukturerad
  • Självgående
  • Serviceinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se