Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Orderplockare sommar till Skylotec Nordic AB

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en person som har ett tekniskt intresse och en naturlig fallenhet för praktiskt arbete? Då har vi sommarjobbet för dig! Vår kund Skylotec Nordic AB i Lindome söker nu drivna, noggranna och ambitiösa personer, som vill jobba med plock och pack av klätterutrustning. Sök idag, vi ser framemot din ansökan!Om tjänsten

Skylotec Nordic AB accelererar upp i en väldig fart. Nu har de sin nya produkt Easy X redo att produceras och behöver därför öka på deras bemanning av orderplockare i deras produktion under sommaren. Är du därför en person som trivs med praktiskt arbete och har det där genuina teknikintresset, samtidigt som du vill vara med på en hejdundrande resa tillsammans med goa kollegor och chefer ska du söka dig hit. Som orderplockare kommer du stötta upp i produktionen under sommaren och fokusera på främst plock och pack som skall köras ut till deras kunder under sommaren.

Vidare får du ta plats på ett företag som hjälper både polis, militär och civila i samhället. Med andra ord ett bolag som även gör samhällsnytta. Eftersom de är leverantörer till dessa myndigheter kommer en bakgrundskontroll att genomföras av dig som person innan en erbjudan om anställning kan ges. Detta i enlighet med säkerhetskyddslagen.

Uppdraget är förlagt måndag - fredag KL 07.00-15.45 med placering i Lindome, väldigt nära till tågstationen. Möjlighet till flex +- 30 min. Från vecka 24 till 32 cirka, heltid.

Du erbjuds

 • Schyssta arbetsvillkor i enlighet med bemanningsavtalet
 • Uppdragsspecifik lön - ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos Skylotec AB


Kvalifikationer
 • Studerar en eftergymnasial utbildning, gärna med teknisk eller logistisk inriktning
 • Har obehindrade kunskaper i svenska då det krävs för arbetet
 • Har grundläggande datavana
 • Är en lagspelare av rang, har ett öga för detaljer och mån om resultatet du lämnar efter dig

Det är meriterande om du har

 • Arbetat i lagermiljö/med orderplock tidigare
 • Kunskaper i engelska och tyska i både tal och skrift - kan komma att bli en fördel i utförandet av arbetsuppgifterna

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se