Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Montör till Råda Industries AB

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vår kund växer så det knakar, därför hjälper vi till med att utöka med ytterligare en montör! Missa inte chansen att ta ditt nästa kliv i karriären, passa på att söka redan idag då vi tillämpar löpande urval.Om tjänsten

Vår kund Råda Industries AB fokuserar på legotillverkning av bearbetade metallprodukter som är skräddarsydda för små till medelstora serier inom industrier i Norden. Deras kunder sträcker sig över olika sektorer, inklusive medicinteknik, försvarsindustri, marinindustri och verkstadsindustri. Med en modern maskinpark och tre ISO-certifieringar, strävar de efter att vara en komplett partner inom metallbearbetning.

Som montör behöver du vara en entusiastisk problemlösare som trivs med att montera komponenter enligt ritning, arbetet är varierande då det ofta handlar om mindre serier, där ibland flera hundra komponenter ska sammanställas till en slutprodukt. Tillverkningsproduktionen hos vår kund förser dig med detaljer som ska monteras till färdiga produkter enligt kundens önskemål. För att lyckas behålla fokus och säkerställa korrekt montering är noggrannhet och ett skarpt fokus gentemot ritningarna avgörande. Eftersom instruktionerna ibland kan vara komplexa och kräva en djupdykning i mappstrukturer och dokument för att hitta nästa steg eller lösning, är det viktigt att du är bekant med datahantering och kan navigera smidigt mellan olika datasystem.

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig under 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kundbolaget, så länge samtliga parter vill fortsätta samarbetet. Som ett steg i rekryteringsprocen kommer vi även begära utdrag från belastningsregister - detta gör du själv enkelt via Polisens hemsida.

Du erbjuds

 • En arbetsplats med frihet under ansvar där alla jobbar som ett team
 • En långsiktig möjlighet i ett bolag som växer med riktigt goda framtidsutsikter


Kvalifikationer
 • Har tidigare erfarenhet av ritningsläsning
 • Har obehindrade kunskaper i svenska eller engelska, då det krävs i rollen
 • Har ett starkt tekniskt intresse, detta kan visa sig i egna projekt på hemmafronten eller från ditt arbete

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av affärssystemet Monitor
 • Arbetat som montör inom tillverkningsindustri

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se