Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system - Husqvarna Group!

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu erbjuds du som är i början av din karriär en spännande möjlighet att få komma in på Husqvarna Group och deras Robotics team. Här kommer du få arbeta med en stor avdelning i ryggen där roliga samarbeten frodas och möjligheterna till utveckling är stora!

Om tjänsten

Är du intresserad av realtid, RTOS, BT, drivrutiner, sensorer eller motorer? Då är detta för dig! Du kommer i denna roll att ingå i ett team om ca 20 kollegor som arbetar tillsammans för att nå mål, dela kunskap och lära av varandra. På Husqvarna Robotics utvecklas den marknadsledande robotgräsklipparen, Automowern. Ditt arbete som embedded-utvecklare kommer bestå av roliga utmaningar, breda samarbeten och trygg stöttning av dina kollegor, för att just du ska uppnå full potential.

Du kommer här inte bara vara en viktig kugge för utvecklingen av produkten, utan även det kontinuerliga förbättringsarbetet i hur de arbetar på avdelningen.

Det viktigaste för oss är att du delar samma intresse och ambition som resten av teamet, att leverera en riktigt vass slutprodukt! Vi tror därför det är viktigt att du är mån om kvaliteten i arbetet och trivs i ett öppet och kommunikativt klimat samt att du kan ta egna initiativ för ditt lärande och fortsatta utveckling.

Du erbjuds

Vi förstår att alla har individuella mål och drömmar i sina karriärer. Som konsult hos oss får du stöttning i att forma din karriär i den riktning som lockar just dig. Kanske drömmer du om att en dag ha en ledande position, eller vill du istället bli specialist på ditt område? Vårt mål är att utefter din önskade riktning ge dig de rätta förutsättningarna att växa! Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Kvalifikationer
  • Har en civil-eller högskoleexamen mot inbyggda system, alternativt blir färdig till sommaren
  • Har goda kunskaper i C/C++ samt Python
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, tal och skrift, då arbetet sker på båda språk
För denna process ber vi dig skicka in dina betyg från högskolan.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Samarbetsinriktad
  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se