Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Besiktningstekniker/Uthyrning till Ystadbostäder

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en självgående och beslutsam person med stark förmåga att samarbeta och bidra till gemensamma mål? Vi söker dig som brinner för uthyrning och besiktning, har hög social kompetens, och vill utvecklas i en miljö där initiativ och miljömedvetenhet värdesätts. Om du är lösningsorienterad och gillar att skapa struktur och ordning, då är detta ett jobb för dig!

Om tjänsten
Vi söker en Besiktningstekniker/Uthyrning med starka personliga egenskaper för att stärka vår förvaltningsavdelning. Rollen innebär att arbeta huvudsakligen med besiktningar, vilket utgör cirka 80% av arbetsuppgifterna. Detta inkluderar avflyttningsbesiktningar, statusbesiktningar, badrumsbesiktningar och entreprenadbesiktningar. Du kommer ha eget budgetansvar för lägenhetsunderhåll och upprätthålla goda hyresgästkontakter samt hantera underhåll och reparationer enligt våra ramavtal. Erfarenhet av fastighetsprogram, gärna Vitec, och goda administrativa färdigheter är ett krav. Din förmåga att förbättra och utveckla företagets rutiner värdesätts högt.

Resterande tid, cirka 20%, ägnas åt uthyrningsrelaterade uppgifter som hantering av uppsägningar av lägenheter, förråd och parkering, samt nyckelhantering och kontraktsskrivning. Du kommer också att ta emot och behandla bytesansökningar, ha telefontid för hyresgäster och hålla i lägenhetsvisningar.

Placeringsort: Ystad
Start: Snarast

Om dig
Vi söker en noggrann och strukturerad person som kan hantera flera uppgifter samtidigt utan att tappa fokus. Du bör vara affärsinriktad, initiativrik och våga utmana normer för att driva verksamheten framåt. Att vara lösningsorienterad och nytänkande är viktigt för att hitta innovativa lösningar på problem.

Vi värdesätter även miljömedvetenhet och engagemang i hållbarhetsarbete. Som en öppen, kommunikativ och hjälpsam teamplayer blir du en viktig del av vårt team. Om du är intresserad av att bidra till vår framgång och utveckling, ser vi fram emot din ansökan!

Vi förväntar oss att du har en gymnasieutbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är också viktigt att du har minst 2-3 års erfarenhet från liknande uppdrag inom uthyrning och besiktning.
Du bör kunna samarbeta och bidra till gemensamma mål, samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt och fatta beslut inom ditt ansvarsområde. God kommunikationsförmåga på både svenska och engelska är en förutsättning för att kunna utföra arbetet effektivt. Dessutom krävs det att du har en teknisk förståelse för bygg och fastighet. Att inneha körkort B är också en nödvändighet för att kunna förflytta dig i tjänsten.

Om oss
AB Ystadbostäder är en ledande aktör inom fastighetsförvaltning och strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra hyresgäster. Vi söker en engagerad och erfaren Besiktningstekniker/Uthyrning som vill vara en del av vårt dedikerade team inom förvaltningen.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar AB Ystadbostäder med Adecco. För frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Annika Nessvold, annika.nessvold@adecco.se eller 0736 84 11 63.
Ansök så snart som möjligt då urval kan ske löpande, sista ansökan är 2 augusti.

För frågor om registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se.
Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!