Hoppa till innehåll

Administratör på fastighetsbolag

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker just nu en administratör till kontoret i Vimmerby. Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter inkl. kontakt med våra hyresgäster samt fungera som stödfunktion för organisationen i stort. Tjänsten kommer att innefatta mycket telefonkontakt med kunder och medarbetare där din känsla för service kommer väl till pass.

Arbetet sker i samarbete med fastighetsförvaltare, fastighetsskötare och externa samarbetspartners. Tillsammans jobbar vi nära våra kunder för att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer och säkerställa en kundupplevelse som präglas av omtanke och engagemang.

I din roll ingår ansvar för:

- Hyresavisering och kontroll av betalningsstatus

- Kontakt med hyresgäster via telefon och mail

- Felanmälningar inkl. kontakt med fastighetsskötare

- Uthyrningsprocessen tillsammans med förvaltare

- Dokumentation och övrigt administrativt arbete för organisationen

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och ansvarstagande och det faller dig naturligt att bemöta kunder och medarbetare på ett trevligt och professionellt sätt. För att lyckas i rollen ser vi även att du är flexibel och resultatinriktad samtidigt som du värderar kvalitet och ordning och reda. Även viktigt med någon form av erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, god datorvana och B-körkort samt flytande kunskaper i svenska.

Rollen är bred och varierad med mycket kundkontakter och självständigt arbete med säkerställande av lönsamhet bland våra fastigheter. Din placering blir på kontoret i Vimmerby. Arbetstiderna är måndag till fredag 8.00-17.00, övertid kan förekomma under intensiva perioder.

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast 31 maj 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV. Ansökning skickas till simon.fransson@vbo.se eller om du har frågor om tjänsten så tveka inte att höra av dig!

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se