Hoppa till innehåll

Wexiödisk söker en utvecklingsingenjör

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du mekanikkonstruktör med kunskap inom produktutveckling? Skulle du vara intresserad av att arbeta med nyutveckling och produktvård Delar du vår starka vision att utveckla framtidens produkter för en bättre och energisnålare värld med högsta kvalitet i fokus? Detta kan då vara din nästa utmaning!

Wexiödisk AB är en av världens största leverantörer av professionella diskmaskiner i premiumsegmentet. Vår strävan är att ligga i framkant gällande teknologi och kvalitet där Wexiödisk ska vara förstahandsvalet när det kommer till hållbarhet, energieffektivitet och prestanda. Vi utvecklar, producerar och marknadsför produkter och tjänster för professionell disk. Wexiödisk har funnits sedan 1972, har idag 185 anställda och omsätter ca 460 miljoner SEK. Bolaget ingår i koncernen Ali Group.

Som produktutvecklare/konstruktör hos Wexiödisk kommer du att ta fram, testa och utvärdera teknik för att minska energiförbrukning samt öka produkternas funktionalitet och prestanda. Du kommer att ingå i tvärfunktionella projektgrupper och arbeta med att ta fram nya produkter. Du diskuterar och tar fram tekniska lösningar tillsammans med kollegor, återförsäljare och leverantörer. Du kommer dessutom att arbeta med produktvård och då vara ledande i implementering av förbättringar och konstruktionsändringar.

Teamet du kommer att vara en del av arbetar över hela produktsortimentet och ansvarar för de olika produkttyperna. Vi ser därför gärna att du:

  • Har ett starkt teknikintresse
  • Bidrar med driv och idéer för att lösa tekniska utmaningar
  • Är högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller har likvärdig bakgrund
  • Har erfarenhet av konstruktion och produktutveckling
  • Har goda kunskaper i CAD-modellering
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Om detta låter intressant, tveka inte på att skicka in ditt CV och personliga brev till HR, Tea Karahalilovic, tea.karahalilovic@wexiodisk.com eller kontakta via telefonnummer 076-666 80 70.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta:

Produktutvecklingschef, Marcus Gäfvert, marcus.gafvert@wexiodisk.com, 0470-77 12 36

Facklig representant Unionen, Jonas Gunnarsson, 0470-77 12 56

Facklig representant Sveriges Ingenjörer, Andreas Olaison, 0470-77 12 83

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se