Hoppa till innehåll
W5 Solutions Production logotyp

Projektledare till W5 Solutions, Älmhult

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbeta med projektledning och systemlösningar till försvars- och civilsäkerhetssektorn på W5 Solution Production.

Gillar du som ingenjör att vara delaktig i den tidiga fasen i utvecklingsarbetet, där offertunderlaget tas fram och systemdesignen sätts? För att sedan kunna leda och driva projektet från kundorder till leverans? Då kan detta vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!

Vi söker en engagerad och målinriktad systemingenjör och projektledare som vill vara en del av vårt dynamiska team. Ta chansen att växa och utvecklas och i en generalistposition där du får använda din passion för teknik och bli en viktig del i teamet för att hitta välfungerande systemlösningar som uppfyller kundens förväntningar.

Ditt anställningserbjudande

Här får du möjligheten att jobba med olika offerter/projekt och vara med från uppstart till att produkten är klar och levereras till kunden. Du blir en del av ett team som gillar och att diskutera tekniska lösningar och som drivs av innovation. Du får en fantastisk möjlighet att vara med och växa och utvecklas i en spännande och dynamisk arbetsmiljö. W5 Solutions Production siktar på att vara en av världens ledande leverantörer av tekniska och innovativa systemlösningar till försvars- och civilsäkerhetssektorn inom våra fokusområden.

Dina arbetsuppgifter
 • Arbeta med fokus på att skapa värde och uppfylla kundens förväntningar.
 • Ansvarar för att ta fram och bereda tekniska underlag för offerter enligt kundens behov och önskemål.
 • Delta som projektledare i de både den tidiga fasen - offert, samt genomförandet - projekt.
 • Skapa och övervaka den grundläggande systemstrukturen och arbetspaketen (WBS) för att underlätta för kommande utvecklingsarbete.
 • Utforma systemblockdiagram efter funktionella krav och systemtekniska lösningar.
 • Ha förståelse för komplexa system med dess ingående funktioner och inbördes relationer.
 • Övervaka och säkerställa att produkten uppfyller kundens krav.
 • Validera att produkten är i linje med kundens önskemål.
 • Driva ett engagerat projektteam.
 • Ta fram tidplaner och andra projektdokument.
 • Ha löpande kundkontakt för uppföljning i projekten.
Värt att veta

W5 Solutions Production i Älmhult utvecklar, producerar, levererar och underhåller intelligent och modulär simulatorhårdvara. Portföljen består av kompletta simulatorsystem exempelvis kabiner och cockpit samt delkomponenter som riktdon, paneler och sikten. Produkter inom detta område har en livslängd på över 20 år vilket resulterar i långa kontrakt som inkluderar omfattande serviceåtaganden.

W5 Solutions Production AB har drygt 70 medarbetare på siterna Älmhult, Solna och Nacka strand, varav 40 st är placerade i Älmhult.

Våra förväntningar
 • Ingenjörsbakgrund med bred kunskap, gärna inom mekanik eller el.
 • Van att arbeta med kunddriven utveckling och känsla för affären.
 • Förmåga att förstå och tolka kundens behov och krav.
 • Stark projektledningsförmåga och förmåga att kommunicera både med kund och internt.
 • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
 • Du trivs med att jobba dynamiskt och vara lyhörd och coachande i din roll.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
W5 Solutions Production logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech