Hoppa till innehåll

Extrajobbare till paketterminal sökes!

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du jobba extra på kvällar och nätter? Är du dessutom en ordningsam person som trivs med fysiskt arbete? Då kan du vara den vi söker som extrajobbare till paketterminal!

 

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är förlagt på en postterminal och dina arbetsuppgifter kommer bestå av paketsortering. Arbetet är förlagt till vardagar, både kvällar och nätter, så det finns med andra ord inget helgarbete att tillgå. Rollen ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, har sinne för struktur och ordning och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Eftersom arbetet är mycket tempofyllt och utmanande, krävs det att du är självständig och strukturerad. Arbetet innefattar även tunga lyft. Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av en annan huvudsaklig sysselsättning och möjligheten för att kunna vara flexibel i din vardag!

 

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta aktivt och effektivt. Som terminalarbetare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att paketen skall ta sig igenom terminalen så snabbt, effektivt och noggrant som möjligt. Målet är ju självklart att de ska kunna komma ut till deras beställare!

 

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:

  • Fyllt 18 år

  • Har en annan sysselsättning på minst 50% 

  • Har god inställning och arbetsvilja

  • Har ett rent belastningsregister

Sök redan idag, då intervjuer och urval sker löpande.

 

När du blir en av oss 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer - för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Stina Olsson på stina.olsson@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se