Hoppa till innehåll

Servicetekniker till Liljas

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Älskar du bilar lika mycket som vi? Då kommer du passa galant in hos oss! Till vår moderna märkesverkstad i Växjö söker vi nu en servicetekniker som uppskattar att få planera sina egna arbetsdagar.

Om tjänsten

Som personlig servicetekniker på Liljas arbetar du med modern teknik och välkända märken. Tjänsten innebär servicejobb, underhåll, felsökning, elektronikarbeten och reparationer – på märken som Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC och Segway. För både din och kundens skull har ni kontakt genom hela processen, från bokning till utlämning av bil. Det innebär att du har möjlighet att i stor utsträckning lägga upp dina arbetsdagar så som de passar dig. Självklart lägger vi stor vikt vid introduktion för att du ska få rätt förutsättningar och känna dig trygg i din roll.

På Liljas värdesätter vi våra medarbetare högt, därför finns det stora möjligheter till personlig utveckling i den befintliga tjänsten eller i andra delar av företaget.

Dina kvalifikationer

Vi vill att du gillar att skruva med bilar, har ett stort tekniskt intresse och har en god känsla för service. Du har tidigare erfarenhet som bilmekaniker eller har 3-årig fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. B-körkort är ett krav.

Om dig

Du är effektiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är öppen för förändringar och har förmågan att anpassa dig efter nya instruktioner, ny teknik, information och nya bilmodeller. Att jobba mot gemensamma mål är en självklarhet för dig och din positiva inställning bidrar till en god stämning bland kollegor såväl som kunder.

För mer information om tjänsten kontakta:

Marcus Ejderstedt, verkstadschef, 0470-775 662

Hans Rosén, facklig kontaktperson IFMetall, 0470-775 678

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 23 juni. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Växjö, provanställning kan tillämpas.

Krav

  • B-körkort
  • Erfarenhet som bilmekaniker eller fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande

Om arbetsgivaren - Liljas Personbilar AB

Liljas Personbilar AB är ett privatägt bolag som grundades 1928. Vi är ett modernt och framåtriktat företag som strävar efter att ständigt utvecklas. Liljas är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC, Segway och bedriver även biluthyrning via varumärket Hertz. Företaget har verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro och, Tingsryd. Med hjälp av våra ca 260 st medarbetare omsätts årligen ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel och betaltjänster.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se