Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vill söker montörer för kvällsskift till ett attraktivt företag i Växjö!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vår kund har expanderat kraftigt de senaste åren och letar nu efter nya drivna kollegor.

Vill du arbeta på ett företag där du ges goda möjligheter att utvecklas och växa i din roll som montör? Söker du efter ett bra arbetsklimat och trevliga kollegor? Då har du förmodligen hittat rätt!

Vad kommer du göra?

Företaget tillverkar ventilationsaggregat efter standard eller kundanpassade ritningar. Som montör utför du alla moment till klar produkt med hjälp av tryckluftsverktyg för borrning och skruvdragning. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att leverera bra kvalité.

Vem söker vi?

Det viktigaste är din inställning! Vi tror att du är en engagerad lagspelare med stor arbetsvilja. Har du ett intresse för teknik, gillar att skruva & meka har du en bra grund att bygga på. Vi ser gärna att du har hög energi och är nyfiken på att lära dig nya arbetsmoment. Du trivs bäst när du får arbeta fysiskt med kroppen och har inga problem att jobba ständig kväll.

Formell kompetens
  • Erfarenhet inom industrin, montering, bygg, snickeri, handverktyg, reparationer. Ritnings läsning är en fördel.
  • Svenska språket obehindrat i tal och skrift.
  • Truckkort är meriterande.
  • B-körkort är ett krav i alla våra tjänster.

Vad vi erbjuder dig


Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en visstidsanställning på heltid ute hos vår kund. Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Arbetstider: Ständig kväll / Måndag - Torsdag.

Önskad start: Efter semesterperioden

Anställningsform: Visstidsanställning och för rätt person goda möjligheter till tillsvidareanställning på Lernia

Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten fyller du i formuläret nedan och bifogar ditt CV. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Olsson på 0722-541118 linda.olsson@lernia.se

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.