Hoppa till innehåll
KraftPowercon logotyp

Elmontör med inriktning mot elektronik

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en person som är noggrann, effektiv och har känsla för detaljer? Gillar du varierande arbetsuppgifter samt att ta egna initiativ? Då ska du söka tjänsten som elmontör/provare hos oss!

Som elmontör på KraftPowercon får du vara med att bygga och förstå våra unika elkraftsystem i en mängd olika varianter, allt ifrån delmontage till färdiga system. Du kommer att ingå i ett team som idag består av cirka 25 personer fördelat på montörer, provare och logistiker. Du arbetar självständigt eller i lag och är en viktig spelare för att säkerställa våra produkters höga kvalitetskrav.

För rollen som elmontör ser vi gärna att du har:
  • Elutbildning och/eller automationsutbildning på gymnasienivå.
  • Arbetslivserfarenhet av produktion där provning alternativt elmontage har ingått.
  • Vana att läsa och tolka layoutritning, kretsschema och/eller förbindningstabell.
  • Kunna utföra felsökningar utifrån kretsscheman, enskilt och i grupp.
  • Viljan att utvecklas och ta ansvar.
Din profil

Som person är du effektiv, noggrann och van vid att arbeta i leveransprojekt med uppsatta tidsramar. Du har goda kunskaper inom el/automation samt god datorvana. Ett allmänt teknikintresse samt ett glatt humör är ett stort plus. Likaså om du har truck och/eller traverskort.

Skicka din ansökan och CV till olivera.surbevska@kraftpowercon.com. Har du betyg från tidigare arbetsgivare får du gärna skicka med detta. Urvalet sker löpande, sänd därför in din ansökan snarast möjligt.

KraftPowercon är ett globalt företag med tillverkning i Växjö, Surte och Shanghai (Kina). Vi arbetar med avbrottsfri kraft, likriktare för vattenrening, ytbehandling och luftrening. www.kraftpowercon.com
KraftPowercon logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

KraftPowercon offers solutions, products, services-and drives innovation-within industrial power supply. We create value for customers by ensuring efficient, reliable, green, and cost-efficient processes that meet today's and tomorrow's needs and demands.