Hoppa till innehåll
Konecranes AB logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
12 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Konecranes soker Servicetekniker!

Vill du bli en del i var framgangsrika resa och vara med i vart team i Kristianstad? Vill du ha ett varierat arbete med stort eget ansvar? Da ar det dags att soka till oss pa Konecranes.

Arbetsuppgifter:

Att vara servicetekniker pa Konecranes innebar att vara ansiktet utat mot vara kunder och ha daglig kundkontakt.
Vi har moderna servicesystem, processer och hjalpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.

Du kommer att inga i ett serviceinriktat team med for narvarande 5 st tekniker som servar vara kunders traverser och lyftutrustningar ute pa faltet. Arbetet ar varierande och innefattar forebyggande underhall, felsokning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.

Vara omfattande internutbildningar ser till att du alltid haller hog kunskapsniva inom vart affarsomrade. Eftersom arbetet innebar mycket kundkontakter ar det bra om du trivs med att vara den kunden vander sig till i forsta hand och komma med forslag pa forbattringar som hjalper kunden att bibehalla en avbrottsfri produktion. Vi tror ocksa att du ar initiativrik, kreativ och har god samarbetsformaga.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar. I rollen som servicetekniker ar du en av vara viktigaste medarbetare och vi vardesatter ditt arbete hogt.

Forutom marknadsmassig lon har vi aven individuellt bonusprogram for vara tekniker. Kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar av hog klass samt mojlighet till karriarutveckling bade i Sverige samt globalt.

Kvalifikationer:

Vi soker dig med tidigare erfarenhet fran industrin eller servicebranschen.

Du ar helst utbildad industrielektriker eller har i alla fall en mycket god forstaelse for och erfarenhet av att jobba med felsokning och underhall.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med service av lyftutrustning eller portar ar en klar fordel. All mekanisk erfarenhet ar aven positivt. Du tycker om att ha kundkontakt och ar van att jobba sjalvstandigt saval som i grupp.
Som person ar du noggrann med hog serviceniva.

Du pratar och skriver svenska obehindrat. For tjansten kravs innehav av giltigt B-korkort.

Fragor:

For ytterligare fragor om tjansten samt foretaget vanligen kontakta rekryterande chef Palle Ronneback pa mail: palle.ronneback@konecranes.com, eller telefon: 076-6954738.

Ansokan:

Urval och intervjuer kommer att ske lopande. Tjansten kan komma att bli tillsatt innan sista ansokningsdag, ansok darfor sa snart som mojligt. Ansokan med CV samt presentationsbrev som du skickar in via var rekryteringsportal, www.konecranes.se

Valkommen med din ansokan redan idag!
Konecranes AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren