Hoppa till innehåll
Fogmaker International AB logotyp

Resande installations-servicetekniker

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vem är Du?
Vi letar efter dig som har ett högt tekniskt kunnande och är klurig nog för att mer eller mindre på egen hand klara av att lösa de tekniska problem som du ställs inför. Du gillar att resa i tjänsten, är självgående och tar stort ansvar för ditt eget arbete och klarar av att leda dig själv under den frihet som du får. Detta innebär att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt tillsammans med kunder och servicechef.

Självklart inser du betydelsen av att vara företagets ansikte utåt mot kund, och håller hög nivå av service så att du alltid lämnar kunden nöjd.
Du uppskattar högt tempo och är redo för ett arbete som innebär många resor till kunder i framför allt södra Sverige. Du kan utgå från vårt servicekontor i Växjö, eller hemifrån beroende på vart du är lokaliserad, men bor du någonstans i Småland, Blekinge, Halland, Västra Götaland eller Skåne finns möjlighet att du i stället utgår från ditt hem och arbetar i ditt närområde.

Vad blir Ditt uppdrag?

Som installations-servicetekniker på Fogmaker arbetar du med:
  • Arbete på plats hos kund, vilket oftast innebär dagsresor i södra Sverige men övernattning
kommer att förkomma
  • Nyinstallation av företagets produkter i ett flertal typer av tunga fordon såsom truckar, bussar,
lastmaskiner och specialfordon
  • Återkommande service och underhåll av brandsläckningssystem på installerad maskin och bussflotta
  • Återställning av brandsläckningssystem vid händelse av branddetektering
  • Att utföra service/revisioner på utrustning som kommer ifrån kunder, på plats på Fogmaker
  • Att rapportera och redovisa utfört arbete i lokala system
  • Att hålla den servicebil som du använder i gott skick vad avser ordning och reda
Låter det intressant?
Vill du veta mer – hör av dig till mig, Roger Magnusson, servicechef på mobil 073–064 89 22.
Din ansökan skickar du senast 2024-07-28 in till vår HR-chef birgitta.mattsson@fogmaker.com.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden – så visa ditt intresse redan idag!
Fogmaker International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fogmaker International AB är ett expansivt entreprenörsbolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter exporteras till OEM-kunder eller återförsäljare runt om i världen. Sedan starten 1995 har vi installerat över 200 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns också bland annat i skogsmaskiner, flygplatsmaskiner, gruvfordon och entreprenadmaskiner. KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv miljö där vi alla jobbar tillsammans över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare.