Hoppa till innehåll
HRM Software AB logotyp

Utvecklare

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Jennifer Djureholt
Telefon
Ansök nu
Rollen
I rollen som Utvecklare hos oss på HRM Software får du möjligheten att vara med på en spännande resa och tillsammans med teamet utveckla, bidra och forma framtidens lönesystem. Du kommer arbeta med nyutveckling, förbättringar och omskrivningar. Vi är organiserade i 4 produktteam, alla med egna ansvarsområden som tillsammans levererar en helhetslösning till våra kunder. Våra produktteam består utav produktägare, testare och utvecklare som sitter tillsammans och har ett nära samarbete med våra applikationskonsulter samt kunder.

Erfarenhet
Vi söker nu dig som är en driven utvecklare, med stort intresse för teknik. Du har ett par års erfarenhet av backend utveckling och API:er samt har goda kunskaper inom Java. Har du erfarenhet av agila metoder och utvecklingsarbete är det starkt meriterande.

För att verkligen trivas och lyckas i rollen är du en nyfiken och engagerad lagspelare som brinner för att utvecklas tillsammans med teamet. Du har en vilja att skapa logiska och underhållsvänliga backend-lösningar, och löpande refaktorering är en självklarhet för dig. Som en innovativ och nytänkande person är du inte rädd för att utmana det etablerade och bidra med förbättringar. Du arbetar noggrant, med ett stort kvalitet- och kundfokus.

Vi erbjuder
Vi är ett mindre företag med en stark vilja att utvecklas och förändras, vilket ger dig möjlighet att påverka och göra skillnad. Som Utvecklare hos oss kommer du få arbeta med spännande och varierande kunder inom olika storlekar och branscher, vilket garanterar en stimulerande och lärorik arbetsmiljö. Vår moderna techstack och verktyg inkluderar Java, Kubernetes, Flux GitOps, Unleash Feature-flags, SQL Server, Sysdig, Slack, Bitbucket, CoPilot mm.

Vi har utvecklat en innovativ arkitektur som kombinerar både multitenant- och singletenant-modeller. Vår kraftfulla, egenutvecklade script- och beräkningsmotor möjliggör hantering av beräkningar baserat på kundernas unika avtal samt automatisering av dessa processer.

Vi värdesätter våra medarbetare högt och ser till att ha kul tillsammans både på och utanför arbetsplatsen. Här är sammanhållning och trivsel i fokus! Läs mer om HRMs medarbetare, våra värderingar, vår kultur, friskvård och sociala aktiviteter här

I den här rekrytering samarbetar HRM Software med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor, kontakta rekryteringskonsult Jennifer Djureholt 070-209 16 93. Vi ser gärna att vi får in din ansökan så snart som möjligt, men urval kommer att ske V.32.

Om HRM
HRM Software är en ledande leverantör av moderna och flexibla HR/Lönesystem, främst till stora svenska företag och organisationer. HRM:s produkt är känd för sin användarvänlighet och flexibilitet vilket ger HRM en stark position på marknaden. På vårt mysiga kontor på Lokstallarna centralt i Växjö är vi cirka 60 drivna, erfarna och passionerade medarbetare med olika bakgrund alla med samma ledstjärna "Det finns ett bättre sätt".
HRM Software AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.