Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Gruppchef inom IT till försäkringsbranchen

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi välkomnar dig med en gedigen IT bakgrund till ett starkt varumärke inom försäkringsbranschen. Hos vår kund blir du en del av en varm och inkluderande kultur där alla är lika mycket värda och där du kan vara dig själv. Med värdeorden mod, passion, hjärta och kraft blir du en del av något större där du gör skillnad för människor i din omgivning varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren och engagerad medarbetare till IT-avdelningen hos vår kund inom försäkringsbranschen som ansvarar för service och förvaltning. Som gruppchef kommer du att leda och coacha ett team av tekniska specialister där du samordnar, planerar och organiserar det dagliga arbetet för att säkerställa en effektiv och kvalitativ leverans med en hög nivå av service och kundnöjdhet. Du har fullt personalansvar över dina medarbetare vilket innebär att skapa en positiv arbetsmiljö, främja samarbete och kunskapsdelning inom teamet, sätta mål och utvecklingsplaner, rekrytera samt hålla i medarbetarsamtal. Vidare ansvarar du för att förvalta och underhålla IT miljön av såväl tjänster som driftmiljö. Du hanterar och prioriterar incidenter och serviceförfrågningar enligt överenskomna servicenivåavtal (SLA).

Tjänsten innebär en bred kontaktyta där du samarbetar med bolagens verksamheter, leverantörer och övriga intressenter för att säkerställa att system integreras sömlöst där det är möjligt. Utöver service och förvaltning finns en utvecklingsportfölj som du kommer vara sammanhållande för. Du ansvarar för att driva kontinuerliga förbättringar vilket medför att du kommer delta i projekt och initiativ för att införa ny teknik och förbättra IT-system och processer.

Din profil
- Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet samt erfarenhet av att leda och coacha tekniska team.
- Du har god förståelse för ITIL-ramverket och erfarenhet av att driva kontinuerlig förbättring- och förändringsledning inom en IT-verksamhet. Du behärskar svenska obehindrat i så väl tal som skrift.

Meriterande erfarenheter ser vi som RPA, PowerBi, Projektledning, SharePoint Online.

Förutom tidigare erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som gillar att sprida energi och går till jobbet med en nyfikenhet, ett driv och ett leende på läpparna. Detta är en tjänst för dig som är proaktiv, drivs av ett starkt kundfokus och vill utveckla dig själv och din grupp. Du har förmågan att kommunicera med ett brett spann av människor, skapa goda och långsiktiga relationer, är flexibel och lösningsorienterad. Du motiveras av att överträffa kundernas förväntan och skapa de bästa förutsättningarna för gemensam utveckling.

Vår kund värnar om sina medarbetare och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du ska trivas och utvecklas.

Övrig information
- Placeringsort: Växjö, men resor till olika kontor förekommer i tjänsten (främst Växjö och Karlshamn)
- Start: Enligt överenskommelse, gärna runt v.33
- Varaktighet: Ca 1 år
- Arbetstid: Heltid, dagtid
- Bakgrundskontroll kommer genomföras


OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus. Vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Ellen Rönmark på ellen.roenmark@adecco.se
Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.