Hoppa till innehåll

Sommarjobb vecka 26-29 - Holmgrens Hyrbil söker Biluthyrare

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Holmgrens Hyrbil söker nu Biluthyraretill Växjö!Har du tidigare arbetat med försäljning och vill skapa kundupplevelser i världsklass? Då kan det vara dig vi söker!

Om digVi söker dig som på ett naturligt sätt skapar goda relationer och är lyhörd och nyfiken gentemot kundens behov. Du är duktig på problemlösning och har förmågan att behålla fokus och ett gott humör även i mer intensiva stunder. Att vara en god lagspelare är givet för dig och du tycker om att utmana dig själv.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor och kundservice. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Om jobbetSom Biluthyrare på Holmgrens Hyrbilbistår du med förstklassig kundservice och försäljning på vår biluthyrningsverksamhet.

Arbetsuppgifter Skapa en optimal kundupplevelse genom att maximera både sälj- och servicemöjligheter vid varje enskild affärTvätt och underhåll av hyrbilarna Hantera och bemöta klagomål med professionalism och kundfokus Ansvara för att efterleva och förhålla sig till Holmgrens Hyrbils kultur och dess policy Genomföra noggranna fysiska inspektioner av inkomna fordon samt säkerställa att alla skador registreras och presenteras för kunden Bemästra våra system och följa våra processer för att säkerställa en smidig och korrekt försäljningsprocess

Omfattning: Heltid under sommaren, 4 veckorPlaceringsort: VäxjöTillträde: Omgående

Holmgrens Hyrbilar och vad vi erbjuder Du kommer vara en del av Holmgrens Hyrbil som erbjuder biluthyrning och bildelningstjänster. Holmgrens Hyrbil tillhör Holmgrens Bil koncernen och finns vid Holmgrens Bils anläggningar i hela södra Sverige. Visionen är att vara en ledande aktör och samarbetspartner i den utveckling som nu sker inom personlig mobilitet.

Som anställd hos Holmgrens Hyrbil erbjuds en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

AnsökanAnsök senast 28 maj 2024. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Operativ chef Philip Edholmpå mejl philip.edholm@holmgrensbil.se eller telefon 036-39 58 75

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se