Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi förstärker nu vår organisation och söker en:

Rörsatsmontör

Detta är vi:

Fogmakererbjuder en stimulerande och positiv arbetsmiljö där alla jobbar över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Vi har en avslappnad och prestigelös företagskultur med en stark känsla av glädje, humor och gemenskap.

Fogmaker utvecklar, producerar och säljer en säkerhetsfunktion. Vår vision är att ständigt förse den globala marknaden med världens bästa och mest hållbara brandbekämpningssystem för slutna utrymmen.

Ditt uppdrag:

Du arbetar som en av fem montörer med tillverkning av rörsatser enligt CAD-ritning. Vi planerar vårt eget arbete efter inkommande produktionsorder. Inkluderat i rollen är även avvikelserapportering, förbättringsarbete samt ordning & reda-arbete. En annan del av arbetet innebär att programmera robotcellen som kapar och bockar rör.

Vem är Du?

Som person har du ett eget driv, är engagerad, och en lagspelare. Din personlighet och inställning är viktigt för att samarbetet i gruppen ska fungera – du behöver vara ödmjuk, flexibel och ha en god självinsikt.

Har Du en viss datorvana och klarar av att läsa en CAD-ritning är det toppen! Tidigare erfarenheter från automationslösningar är meriterande. Självklart hanterar du det svenska språket helt flytande, i både tal och skrift.

Passar beskrivningen på Dig?

Är Du en person som tar stort ansvar för ditt eget arbete och som gillar utmanande arbetsuppgifter? Då är vi förmodligen den rätta arbetsgivaren för Dig!

Vill Du veta mer – hör av dig till Produktionschef Andreas Stjärnström på telefon 076 – 115 6585

Skriv ihop en ansökan och skicka den senast 2024-10-20 till HR-chef Birgitta Mattsson på mail birgitta.mattsson@fogmaker.com. Vi tillämpar löpande urval - så visa ditt intresse redan idag!

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp för denna tjänst!
Fogmaker International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fogmaker International AB är ett expansivt entreprenörsbolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter exporteras till OEM-kunder eller återförsäljare runt om i världen. Sedan starten 1995 har vi installerat över 200 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns också bland annat i skogsmaskiner, flygplatsmaskiner, gruvfordon och entreprenadmaskiner. KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv miljö där vi alla jobbar tillsammans över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare.