Hoppa till innehåll
Nalo ventilation logotyp

Projektledare/serviceledare ventilation och kyla

Sista ansökningsdag
29 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Arvid johansson
Email
Telefon

Om jobbet


Rollen som projektledare/serviceledare innebär att du ansvarar för installationsprojekt från deltagande i projektering till överlämnad anläggning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • Ta fram tekniska lösningar
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
Som projektledare på nalo får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

nalo är en spännande arbetsplats med många utmanande projekt. Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger vi i framkant, allt för att göra kunden nöjd. Här värnar vi om arbetsglädje likväl som högsta kvalitet. Just nu är uppdragen många och vi behöver bli fler, därav söker vi en ny projektledare till gänget.


Vem är du?


Vi söker dig som har erfarenhet som projektledare. Vi ser att du har en administrativ förmåga, ett ekonomiskt intresse och god kännedom om normer och gällande regelverk. Har du erfarenhet av en likvärdig tjänst från branschen är det mycket meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Vidare har du en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop projekt och alla dess delar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du trivs i den varierande projektledarrollen samt kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.


Vad erbjuder vi dig?


Som projektledare hos oss får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med projekt i teknikens framkant. Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka din vardag. Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom projektledning och ledarskap.
Nalo ventilation logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 november 2024 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren