Hoppa till innehåll
EKO logotyp

Säljchef Kassa Eko Växjö

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Eko-Gruppen Hässleholm AB
Telefon
Ansök nu
2025 kommer Eko stormarknad tillbaka till Växjö!

Vill du vara med på resan att öppna en helt ny butik? Vi söker nu en ledare med passion för butiksförsäljning och som har förmåga och engagemang att göra shoppingen till en glädjefull upplevelse för våra kunder!
En säljchef för kassa på Eko Stormarknad arbetar operativt och du ansvarar för varuflödet I det dagliga arbetet och i driften är det du som gör skillnaden. Genom att planera, prioritera och skapa förutsättningar för ditt team bidrar du till att vi når våra mål. För oss på Eko är kunden alltid i centrum, och det är därför avgörande att du trivs med att skapa unika kundupplevelser. Rollen innebär att du planerar, leder och utvecklar din avdelning både strategiskt och operativt. Som arbetsledare är din främsta uppgift att koordinera butikens resurser för att uppnå resultat.

Vi söker en engagerad ledare som aktivt motiverar och inspirerar sina medarbetare. Vi värdesätter tydlighet och ett ledarskap som möjliggör för medarbetarna att växa. Du bör ha erfarenhet från detaljhandeln eller varuhus och det är ett krav med minst fem års dokumenterad erfarenhet i en ledande position, med goda referenser. Erfarenhet av att köra truck är en fördel. God svenska i både tal och skrift är nödvändigt, och kunskaper i andra språk ses som meriterande. För att vara optimalt förberedd bör du ha erfarenhet av volymförsäljning, ha arbetat med liknande produktsortiment och trivas med att leda förändringsarbete med fokus på att tillsammans skapa förutsättningar för utveckling och förnyelse. Personliga egenskaper kommer att värderas högt.

Ditt ansvarsområde inkluderar:

  • Daglig drift
  • Beställningar
  • Bemanning och schemaplanering
  • Kassaredovisning, rapportering och kontanthantering
I din roll som chef är det viktigt att skapa, utveckla och upprätthålla rutiner och arbetssätt för det dagliga arbetet samt att som ledare coacha och inspirera medarbetarna.

Denna tjänst är komplex och ibland utmanande, därför värdesätter vi förmågan att delegera och se helheten i verksamheten.
Det viktigaste i kassalinjen är att skapa goda förutsättningar för kunden, att serva både vid utgångskassan och vid ingången på ett sätt som gör att kunden väljer oss igen.

Önskvärt för denna roll:
  • Förmåga att skapa relationer
  • Intresse för försäljning och kundservice
  • Stark resultatorientering och effektivitet i att skapa rutiner
  • Förståelse för vikten av korrekt hantering i kassan
  • Effektiv och strukturerad arbetsmetodik
  • Värdesättande av ordning och reda
  • Kommunikativa och tydliga ledaregenskaper
  • Förmåga att entusiasmera och motivera medarbetare
  • Minst 5 års relevant branscherfarenhet
  • Erfarenhet av chefsroll med 10 eller fler medarbetare
  • God datavana; vi använder bl.a, EG, Tooeasy & Excel.
    Vi har öppet 9-20 alla dagar vilket innebär att tjänstgöring på kvällar och helger ingår som en naturlig del av arbetet.All personal hjälps åt för att skapa de bästa förutsättningarna för kundnytta vilket det innebär att all personal ska kunna hjälpa våra kunder i kassan vid behov.

    Tjänsten

    Tjänsten avser entillsvidaretjänst på heltid 40 timmar/ vecka. Tjänsten börjar med 6 månaders provanställning.

    Tillträde 3 februari eller enligt överenskommelse.

    Sista ansökningsdag 28 september. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut.
      EKO logotyp
      Sök jobbet
      Ansök senast
      28 september 2024 (26 dagar kvar)
      Ansök nu

      Om arbetsgivaren

      Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
      arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

      Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.