Hoppa till innehåll

Fordonstekniker

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker Fordonstekniker!

Om BSR

BSR är ett högteknologiskt företag och marknadsledande inom området optimering av bilmotorer för prestanda och miljö. Vi erbjuder professionell trimning till flertalet europeiska bilmodeller, bl.a. med den av BSR utvecklade trimteknologin PPC Tuning System. Vi har hög kompetens och erfarenhet inom programmering, motor- och emissionsteknik och har sedan 1991 utfört optimering av styrprogram för bilmotorer. Komplett testutrustning och egenutvecklade program för emulering och optimering gör oss till marknadsledande. Vi har även egen produktutveckling. På huvudkontoret i Växjö är vi cirka 15 medarbetare och omsätter drygt 30 miljoner.

Fordonstekniker

Till vårt utvecklingscenter i Växjö söker vi nu en fordonstekniker med ett stort motorintresse som gillar att skruva med bilar.

Kvalifikationer

Du ska vara van att arbeta självständigt men gilla att samarbeta och dela vår syn på ständiga förbättringar. Du ska ha goda datakunskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Arbetsuppgifter innefattar bla montering av våra trimsatser, felsökning, reparation och ombyggnad av våra projektbilar. Personliga egenskaper som värdesätts högt är att du är noggrann, effektiv, ansvarstagande, flexibel, kreativ och har ett välutvecklat ordningssinne. Vi ser gärna att du är junior eller i början av din karriär som fordonstekniker och har en stor vilja av att utvecklas i rollen. Låter detta intressant? Då har vi jobbet för dig.

Övrig information

Omfattning: Heltid, måndag - fredag, kontorstider

Arbetsort: Växjö

Tillträde: Omgående

Krav: B-körkort


Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till gmb@bsr.se.


Intervjuer sker löpande så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se