Hoppa till innehåll

Reservdels- & tillbehörssäljare Växjö

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbar du som mekaniker och vill utvecklas i en administrativ roll med kundkontakt? Nu söker vi reservdelssäljare till vår anläggning i Växjö.


Dina arbetsuppgifter:

Som reservdelssäljare hos Atteviks kommer du bland annat arbeta med att försörja våra externa och interna kunder med reservdelar i rätt tid samt hålla ordning på reservdelslagret. I tjänsten ingår även försäljning över disk, telefonkontakt med kunder och en del beställning samt orderadministration. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt reservdelsteam. Du kommer jobba med de starka varumärkena Volkswagen personbilar, Volkswagen transportbilar, Škoda, SEAT, Cupra och Audi. Vid intresse finns möjligheter att jobba med tillbehörsexponering i våra bilhallar del av sin arbetstid.


Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du gillar bilar och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.


Vad kan Atteviks erbjuda dig?

Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.


Ansökan och frågor:

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår Reservdelschef, Mattias Högstedt på mattias.hogstedt@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/8–2024 Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se